19 C
Pécs
vasárnap, május 19, 2024
KezdőlapPécs AktuálÚjra lehet pályázni a K20 Kirakat – pécsi vállalkozásfejlesztő mentorprogramra

Újra lehet pályázni a K20 Kirakat – pécsi vállalkozásfejlesztő mentorprogramra

Október 20., éjfélig várják a kiírók a pályázatokat, amiket a program weboldalán tudnak feltölteni a pályázók. Azon túl, hogy a sikeres nyertes egy igen kedvezményes lehetőséget kap a belváros szívében, a Király utca 20.-ban a bemutatkozásra, vállalkozását a kiírók kommunikációs támogatással, a szakmai zsűri tagjai pedig üzleti mentorálással is segítik.

VAN EGY JÓ ÖTLETED? EDDIG NEM MERTÉL VAGY NEM TUDTÁL ÜZLETET NYITNI A VÁROS SZÍVÉBEN?

Próbáld ki magad 4 hónapig a belvárosban!

A Király utca 20.-ban adunk neked kedvezményesen egy üzletet, ahol kipróbálhatod, hogy

  • milyen egy saját üzlet,
  • milyen a vevőkkel találkozni nap mint nap,
  • működőképes-e a belváros a vállalkozásod szempontjából,
  • milyen a kirakatban lenni.

Az első pályázati kör sikere után a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata szeptember 20-án másodszorra is nyílt pályázatot hirdetett pécsi vállalkozók részére a K20 Kirakat elnevezésű vállalkozásfejlesztési mentorprogramra.

A program célja, hogy ösztönözze a pécsi mikro-, kis- és középvállalkozások üzletnyitását, támogassa azokat, akik egyedi és előremutató koncepció mentén dolgoznak, előnyben részesítve az innovatív és környezetbarát, fenntartható megoldásokat.

A sikeres pályázó 4 hónapos tesztüzem formájában teheti próbára magát, termékét, szolgáltatását. A projekt további célja, hogy lendületet, életet hozzon a belvárosba és színesítse a Király utca kínálatát. Ez a koncepció már számos európai városban bevált, működő módszer arra, hogy kirakatba kerülhessenek olyan ötletek, amik egyébként nem, vagy csak nehezen tudnának.

A koncepció

A PVH Zrt. Pécs belvárosában, a Király utca 20. alatt található ingatlanját határozott idejű szerződéssel, kedvezményes bérleti díjon adja ki olyan vállalkozásoknak, akik szeretnék tesztelni termékeiket, koncepciójukat, a belvárost mint potenciális üzleti lokációt és a benyújtott pályázatuk alapján kiválasztották őket.

Az üzlet maximum 4 hónapig bérelhető nettó 40 ezer forint/hó kedvezményes összegért.

Ezután új sikeres pályázó költözhet az üzletbe azonos feltételekkel.

Az a bérlő, aki úgy dönt a tesztüzem után, hogy boltot szeretne nyitni egy másik pécsi bérleményben, a tényleges bérleti díjból lépcsőzetes kedvezményt kap, amennyiben a PVH üzletei közül választ.

1–4. hónap: 60 százalék kedvezmény, 5–8. hónap: 40 százalék kedvezmény, 9–12. hónap: 20 százalék kedvezmény.

Ezen felül a pályázat keretében nyertes bérlő jelentős marketingkommunikációs és üzleti mentorálási támogatást is kap.

A lehetőség jóval több mint egy kedvezményes üzletbérlet, a továbblépést és az üzleti gondolkodást támogató mentorprogram is egyben. A pályázat megálmodói és szakmai partnerei segíteni fogják a vállalkozást abban, hogy a lehető legjobban ki tudjon teljesedni, tehát a nyertes fejlődése garantált!

Kirakatban lenni tényleg jobb. A K20 Kirakat elhelyezkedése vagyis az, hogy Pécs belvárosában a központban vagyunk, nagyon sokat lendített az üzletünkön. Sok betérő látogatónk lett pécsiek és turisták egyaránt. A Király utca tényleg tudja azt, amit vártunk tőle – mondta el Keszthelyi Réka, az első pályázat nyertese, a Coloris-íriszfotó egyik tulajdonosa.

A pályázás egyszerű

A pályázat weboldalán az erre kialakított részben a vállalkozás és a kapcsolattartó adatain túl csupán a vállalkozás bemutatkozását és a koncepcióját várják, valamint azt, hogy mit gondol a jelentkező arról, mik a K20 Kirakat mentorprogramban való részvételének előnyei a vállalkozása számára? Ezen túlmenően is bemutatkozhat a pályázó, az online felület erre is lehetőséget kínál.

Jelentkezési határidő: október 20., éjfél
Üzletnyitás: december 1.

Az üzlethelyiség bemutatására a Pécsi Vagyonhasznosító mint bérbeadó időpontot fog meghirdetni a K20 Kirakat vállalkozásfejlesztő mentorprogram Facebook-oldalán, így érdemes azt követni már most!

Részletek és pályázás: k20kirakatpecs.hu
facebook.com/k20kirakatpecs

(x)

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő