Telt ház várta Vona Gábort Pécsen

Péntek este a Zsolnay-negyedben tartott lakossági fórumot Vona Gábor a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke. Közel hétszáz ember kísérte figyelemmel beszédét.

hirdetés

Az este folyamán szó esett a Jobbik munkahelyteremtő programjának, a 7 vezér terv részleteiről,  a közel félmillió gazdasági menekült magyar fiatalról és a politikusbűnözésről, az élelmiszeripar talpra állításáról, a bányászat felvirágoztatásáról, a vízerőművek építéséről, az energetikai beruházásokról, az egészségturizmus fejlesztéséről és az infokommunikációs lehetőségeink bővítéséről valamint az építőipar fellendítésével az otthonteremtésről is.

A közönség részéről nagy egyetértés fogadta a radikális párt közbiztonságra vonatkozó programpontjait, különös tekintettel a nemi erőszak és az egyéb erőszakos cselekmények elkövetői ellen irányuló javaslatok.

pecs 4
Közel hétszáz ember várta a Jobbik elnökét

Vona Gábor hangsúlyozta, továbbra is fontosnak tarják az emberek véleményét, a helyi problémák megismerését, emiatt járják az országot is. Programjuk alapját azok a beszélgetések és benyomások adják, amit útjaik során szereztek, melyek szakpolitikusok segítségével lett teljes. Tehát a programot a Jobbik és a magyar nép közösen írta.

Ezt követően a párt elnök kitért a közbiztonság kérdésére. Beszédében kiemelte, hogy a gyermekeket, nőket és időseket bántalmazók számára csak drasztikus válaszaik lesznek. – A biológiai kasztráció mellett mi azt mondjuk, népszavazáson döntsenek az emberek a halálbüntetés visszaállításáról – tette hozzá Vona. – Nem azért mert szívesen használnánk a törvény e lehetőségét, hanem azért, hogy ennek visszatartó ereje emberéleteket menthessen meg .

pecs 3
Pozitívan tekintenek a jövőben

A fórumon kitért arra, hogy a Jobbik programjában nincs olyan pont, ami az emberek származása vagy vallási különbségei miatt bárkit is hátrányosa megkülönböztetne. Ha a párt kormányra kerül, minden becsületes, dolgozni akaró magyar embernek jobb lesz. – Nem azért, mert magyar vagy cigány, hanem azért mert becsületes – fogalmazott Vona.

Az este végén elmondta, nekik saját programjuk van, vállalják magukat a hirdetőfelületeken is és pozitívan néznek a jövőbe. Ez az oka annak, hogy nem állnak be  kormány és a baloldal óriásplakát kampányának sárdobálásába sem.

Hirdetés