Hirdetés

A megfelelő Valentin-napi ajándék kiválasztása gyakran feladja a leckét: főleg, ha úgy szeretnénk romantikusak lenni, hogy közben elkerüljük a bevett sablonokat, hiszen a mi kapcsolatunk ennél többet érdemel. Ha úgy érzed, hogy a szerelmetek egyedi és értékes, akkor itt az ideje Valentin-napra egy, a kettőtök összetartozását kifejező, személyre szabott ajándékban gondolkozni.

De mégis mi lehet ilyen ajándék? Mivel minden nap nem lehet különleges, nem árt, ha nap mint nap emlékeztetjük egymást és magunkat arra, amit együtt éltünk át.

A saját képből készülő vászonkép nem csak visszahozza az emlékezetes pillanatokat, de abban is biztos lehetsz, hogy pont ilyen ajándékkal senki más nem készül idén párjának.

  1. Vászonkép az esküvői képeitekből

Ha a nagy nap már mögöttetek van, az esküvői képek vászonképpé alakítása ragyogó ötlet. Az esküvői fotózás során tényleg minden párról olyan minőségű felvételek készülnek, amelyekről kár lenne megfeledkezni. 

A káprázatos megjelenésetek és a megismételhetetlen pillanat emléke biztos, hogy boldoggá teszi majd a párodat. Egy ilyen Valentin-napi ajándék ráadásul azt is üzeni: az akkori érzelmek a fogadalom óta eltelt időben mit sem halványultak.

  1. Rejtelmes és izgalmas fotók rólad

Az utóbbi években egyre népszerűbbek az ízléses boudoir fotózások. Ami nem csoda, hiszen a tökéletesen beállított képek nem csak a sztárokat illetik meg – a merészebb, szexibb darabok pedig érthető módon a párok ünnepén különösen népszerűek.

Ha egy ilyen fotó tényleg ütősre sikerült, az sem ördögtől való ötlet, hogy az a hálószobátok falára kerüljön vászonkép formájában. Egy ilyen ajándékot bontogatva garantált a meglepetés és az őszinte öröm is!

  1. A titkos közös úticélotok, vágyálmotok

A fantáziátok határtalan, de a megvalósítás már nehezebb? Ha van olyan dolog, ahova mindketten vágytok, szívesen elutaznátok,  de még nem volt lehetőségetek megtenni, akkor varázsoljatok a közös vágyálomból lakásdekorációt vászonkép nyomtatással.

Egy ilyen Valentin-napi ajándéktól nem csak a mindennapok hangulata lesz jobb, de a folyamatos emlékeztető talán az álmaitok megvalósításához is közelebb visz. 

A Printapic Design mobilalkalmazásában 6 koppintásból elintézheted a vászonkép rendelést és néhány munkanap alatt már nálad is lesz gyönyörű minőségben a fotótok! De ha a távolság közétek állt, akkor akár külföldre is kézbesítheted: 10 európai országba vállalják a szállítást.

A személyre szabott Valentin-napi ajándékok lényege, hogy egy kis extra figyelmességet lopjanak a hétköznapokba. A kapcsolatért minden egyes áldott nap tenni kell, de néha jól jön egy-egy kiemelt alkalom az boldogságotok ünneplésére!

Hirdetés