13 C
Pécs
csütörtök, június 13, 2024
KezdőlapHírzónaHelyi hírekVideó: bozótvágó késsel rabolt ki egy siklósi kisboltot ez a férfi

Videó: bozótvágó késsel rabolt ki egy siklósi kisboltot ez a férfi

Ijesztő, ami szerda kora este történt Siklóson, a Hajdú utcai kisboltban. Egy férfi nagy lendülettel ment be az üzletbe, méretes bozótvágó kést lengetve. „A rendőrök nagy erőkkel keresik az elkövetőt, de sérülés szerencsére nem történt a rablás során” – írja az esettel kapcsolatban a PécsiStop.hu

Most egy közleményt és abban egy videót is kiadtak a rablásról: a biztonsági kamera felvételén jól látszik, hogy a férfi piros csuklyában, arcán maszkkal és kezében egy nagy bozótvágóval tért be az élelmiszerboltba.

A közlemény szerint az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a rendőrök egy körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú és körülbelül 20-30 év körüli férfit keresnek. A rablás során egy sötét színű, hosszú ujjú felsőt, piros kapucnit, valamint világosszürke, feltehetően pamut térdnadrágot viselt. Bal füle mögött a váll irányában tetoválást visel, amely vélhetően betű karakterekből áll.

A Siklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta az esetet, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8-16; p: 8-13) a Siklósi Rendőrkapitányságon.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő