5 C
Pécs
csütörtök, április 18, 2024
KezdőlapPécs AktuálVisszatér és 20 embernek ad munkát az AAA Auto

Visszatér és 20 embernek ad munkát az AAA Auto

A használt autók iránti növekvő keresletben bízva az AAA Auto három új telephelyet nyit Magyarországon – közölte a használt autók értékesítésével foglalkozó vállalat. Pécsen jövő héttől már elindul az autók felvásárlása és októberben az értékesítés is megkezdődik.

Karolina Topolovát, az AAA Auto vezérigazgatója azzal indokolta a pécsi telephely újbóli megnyitását, hogy az utóbbi időben megnövekedett a használt autók iránti kereslet.

A 20 alkalmazottat foglalkoztató pécsi telephelyen augusztus 17-től egyelőre a gépjárművek felvásárlására összpontosít a cég. A megyeszékhelyen az autóeladást októberben kezdik meg legalább 250 autós kínálattal.

Pécsen egyébként a Megyeri út 76. szám alatt, a plázánál nyílik majd meg az új üzlet, melynek teljes területe 7000 négyzetméteres lesz és egy 400 négyzetméteres bemutatóterem is tartozik hozzá.

Az AAA Auto Csoport 23 éve működik, 36 telephelyet számláló hálózattal rendelkezik Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország piacain. 2014-ben a csoport auditált árbevétele 437 millió euró volt, 63 613 gépkocsit értékesített regionális szinten a tájékoztatás szerint.

A korábbi pécsi telephelyet 2008 végén zárták be.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő