15 C
Pécs
kedd, április 30, 2024
Kezdőlapne pipáld kiSörrel várta a zsarukat Ny. Zoltán

Sörrel várta a zsarukat Ny. Zoltán

Szállásért és ételért cserébe dolgozott, így tartotta fenn magát Ny. Zoltán Pécs ürögi részén. Azt állítja, nem tudta, hogy keresik, nem is bujkált. Miután feladta magát, még sörözött is egy jót, ameddig kiértek a rendőrök.

A rendőrség teljes hírzárlatot rendelt el Páva Zsolt lányának támadója ügyében. Több mint egy hete adta fel magát Ny. Zoltán, de hivatalosan azóta sem nyilatkozott a rendőrség, hogy pontosan mivel is gyanúsítják.

Amint azt korábban megírtuk, Ny. Zoltán egy pincében húzta meg magát Pécs ürögi részén. Ezt egy rendőrségi forrásunk is megerősítette most, aki közölte azt is, hogy 300 rendőr kereste a férfit egy héten keresztül.

Kiderítettük, hogy egy idős embernél dolgozott: ásta a földet, rendezte a kertet, cserébe pedig ételt kapott. A hallássérült idős férfinak fogalma sem volt arról, hogy keresik a „kertészét”, mert sem tévéje, sem pedig rádiója nincs. Mindezeket erősíti az a tény is, hogy Ny. Zoltán kertésznadrágban adta fel magát.

Hívta a rendőröket, majd meghívta egy sörre.

Lapunknak sikerült megtalálnia azt a férfit is, P. Sándort, aki maga hívta ki a rendőröket, nem pedig Ny. Zoltán, ahogy azt a rendőrség korábban közölte.

– A helyi bolt előtt találkoztunk össze. Ott mondtam neki, hogy az egész város keresi. Nekem annyit mondott, hogy fogalma sem volt erről egészen szombatig (egy nappal korábban, hogy feladta magát – a szerk.), akkor is csak véletlenül hallotta meg a szomszédokat beszélni az ügyről – magyarázta nekünk a férfi.

Sándor azt is elmesélte lapunknak, hogy még poénkodtak is Ny. Zoltánnal, hogy majd megfelezik a nyomravezetői díjat.

 

Megtaláltuk azt a férfit, aki értesítette a rendőröket [video:68621]

– Én hívtam fel a 112-őt. A rendőrök kiérkezéséig elszívtunk két cigit, és még megittunk egy sört, mert Zoli azt mondta, hónapokig erre biztosan nem lesz lehetősége – magyarázta P.

A helyi kisboltos szerint 20-30 perc telt el, mire megjelentek a rendőrök a bolt környékén, addig Ny. és Sándor békésen sörözgettek és cigiztek odakint.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő