16 C
Pécs
hétfő, április 29, 2024
KezdőlapPécs AktuálVujity Tvrtko visszavonul

Vujity Tvrtko visszavonul

A hivatalos Facebook-oldalán röviden annyit közölt Pécs jószolgálati nagykövete: „jövőre minden csöndes lesz.” Tvrtko a saját álmait szeretné megvalósítani.

Kedden töltötte be 41. életévét a televíziós műsorvezető, szerkesztő, ennek apropóján tett közzé egy rövid bejegyzést a közösségi oldalon: „41. Valószínűleg az utolsó születésnapom újságíróként, riporterként, műsorvezetőként, nyilvánosság előtt élő emberként… Jövőre már minden csöndes lesz.”

Vujity Tvrtko egyelőre titkolja, mivel fog foglalkozni.

– Mindent leírtam, nem szeretnék többet mondani – közölte megkeresésünkre a pécsi újságíró. A város jószolgálati nagyköveteként azonban alighanem még hallhatunk róla.

– Pécs a szívem csücske, életem szerelme, utolsó leheletemig segíteni fogom, ahogy csak tudom – mondta még röviden, ám nem kívánt részletekről beszélni.

Egyelőre tehát kérdés, hogy mi állhat a döntés hátterében: nyilván a családjával, gyermekeivel is több időt szeretne tölteni, de nagy hatással lehetett rá Nick Vujičić-csel, a kezek és lábak nélkül élő nemzetközi hírű prédikátorral történt találkozása is. Vele szinte napra pontosan egy éve találkozott Horvátországban, és idén sikerült elhoznia Magyarországra. Ezzel kapcsolatban azt írta: „Szeretek álmodni. Egy évvel ezelőtti álmomból valóság lett. És én már újabb álmokat álmodok… A saját álmaimat!”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő