Hirdetés

Nagyon gyorsan több százan osztották meg annak a fiatal anyukának a posztját, aki az internet segítségével hálálkodik egy ismeretlen pécsi fiúnak. A jótevő nem csinált mást, mint visszaadta az anyuka elhagyott táskáját. Mondjuk az a nem mindegy, hogy ezt hogyan tette! 

A Polgárszőlő utcában történt

Az anyuka a posztjában leírja, hogy gyermekorvoshoz vitte kislányát, de hazafelé menet az autó tetején maradt a táskája, benne pedig minden papírral, értékkel. Indulás előtt egy pécsi srác próbált füttyszóval jelezni az anyukának, hogy ne induljon el, de az autó végül elszáguldott. A táska pedig leröppent az útra. Ezt követően történt meg az, ami miatt az anyuka csodájára jár az életerős, pécsi jótevőnek. Íme a poszt:

Felkapta a táskát és csak futott, futott

Az ismeretlen fiú nem volt rest, felkapta az anyuka táskáját és nem az ellenkező irányba, hanem a száguldó autó nyomába eredt. A sprint pedig happy enddel végződött. Hiszen egy pirosnál be is érte az anyukát és gyermekét. És visszaadta nekik a táskát.

A kommentelők szerint Pécs ilyen, történnek csodák 

Az anyuka most annyira hálás, hogy a közösségi oldalon próbálja megtalálni az ismeretlen, Polgárszőlő utcai futót. Rajtunk ne múljon, talán ezzel mi is segítünk a keresésben!

Nem ez volt az első eset

Amúgy nem ez volt az első eset, hogy ismeretlen jótevőről érkezett hír hozzánk. Pár hónapja egy belvárosi garázs maradt nyitva, benne több száz ezer forintnyi értékkel. Akkor a zuhogó esőben egy ismeretlen férfi az összes értéket egy szomszédos házig cipelte, majd ott biztonságos helyre tette. A nyitott garázskaput pedig becsukta és egy zsákkal kitámasztotta. A biciklik és a babakocsi gazdája épségben kapta vissza értékeiket.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét