22 C
Pécs
kedd, április 30, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletFókákkal és tevékkel „edzettek” a pécsi pólósok

Fókákkal és tevékkel „edzettek” a pécsi pólósok

A PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata pénteken társadami munkában segített be e Pécsi Állatkert dolgozóinak. Medencetisztítás és kerítés festés volt a program.

A pólósok közelményéből kiderült, hogy a csapat és az állatkert már évek óta szorosan együttműködve dolgozik azon, hogy mind az állatkert lakóit, mind a pécsi vízilabdázók mérkőzéseit egyre népszerűbbé tegyék a baranyai megyeszékhelyen élők és a turisták számára. Ennek a közös munkának a keretében a csapat 2019-ben rökbefogadta az állatkert feketeúszójú szirticápáját, a játékosok pedig azóta társadalmi munkát vállalva segítik a létesítmény dolgozóit, hogy jobban megismerhessék a gondozók mindennapjait.

Pénteken, a jó időt kihasználva a PVSK-Mecsek Füszért szabadtéri „edzést” tartott az állatkertben. A vizipólósok és a szakmai stáb kitakarította a fókák medencéjét és lefestette a tevék kifutójának kerítését is.

A pécsi csapat a napokban fejezte be az OB I. küzdelmeit, egy kaposvári győzelemnek köszönhetően végül a bajnokság 11. helyén zárt a PVSK. A játékosoknak most levezető edzések következnek, aztán egy rövid nyári pihenő után kezdik majd meg az intenzív alapozást az új szezonra készülve.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő