26 C
Pécs
vasárnap, július 21, 2024
KezdőlapAbszolút PécsA nyuszi befészkel a Zsolnay-negyedbe húsvéthétfőn

A nyuszi befészkel a Zsolnay-negyedbe húsvéthétfőn

Egész napos programokkal várják a családokat április 1-én, húsvéthétfőn a Zsolnay-negyedbe. Többek között lesz tojáskereső detektívjáték, kézműves húsvéti játszóház és Gryllus Vilmos koncertje is színesíti majd a programot. A szülők is garantáltan jól fognak szórakozni!

A rendezvény az E78-as teremben Ringató gyerekkoncerttel indul, amit hangszersimogató egészít ki. Az 5 éves korig szóló programon a közös éneklés és játék is fontos szerepet kap – ígérik a szervezők.

Csernik Pál Szende erdélyi népi mesemondót hallhatjuk 10 órától. A Húsvéti Meseszőttes történetei elsősorban óvodás és kisiskolás korosztálynak szólnak, de a szülők is garantáltan jól fognak szórakozni!

A húsvéti nyuszi nyomába eredhetnek az apró kalandorok, hiszen indul a tojáskereső detektívjáték! A gyerekek egy felfedezőtérkép segítségével találhatják meg a Zsolnay-negyedben elrejtett különleges tojásokat. Indulás 11 órakor a Bóbita Bábszínház szabadtéri színpadától. A korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztráció szükséges.

Délután kézműves foglalkozásokon készülhetnek a húsvétra kicsik és nagyok. Ezt követően pedig felhőtlen jókedv vár mindenkit a Lajtorja koncertjén. Gryllus Vilmos koncertjén a tavaszt köszönti minden dal. A hazatérő madarakat, a téli álomból ébredő állatokat és a napsütésben szirmot bontó virágokat. A Tavaszi daloskönyv című gyerekkoncert zárja a napot – további részletek a programról itt olvashatók.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő