Hirdetés

A Tüke Kártya tulajdonosok minden helyzetben jól járnak. Kedvezményt kapnak, ha bérletet kell venni, ha egy étteremben szeretnének vacsorázni, vagy éppen egy izgalmas filmet néznének meg. És ez csak pár példa a Tüke Kártya széles kínálatából.

Több mint 400 elfogadóhely várja kedvezményes kínálatával az év 365 napján a kártyatulajdonosokat, ráadásul nemcsak Pécsen, hanem például Orfűn, Siklóson és Szigetváron is. Sok kulturális program, szuper divatáruk, szépségápolási- és egészségügyi szolgálatások is olcsóbbak lehetnek a kártya felmutatásával. A kiemelt partnerek pedig igazán exkluzív ajánlatokkal várnak. Vegyük is sorra ezeket!

Tüke Kártyáddal a Tettye vendéglőben egy kellemes ebédet vagy vacsorát tölthetsz el, az éttermi vendéglátást ráadásul 15 százalék kedvezménnyel veheted igénybe készpénzes és bankkártyás fizetés esetén is. Az Alice’s Cake Cukrászdában egy kényeztető sütemény lehet 10 százalékkal olcsóbb helyben fogyasztás esetén. Ha pedig a pizza a kedvenced, keresd fel a Pécs Plázában a Don Pepe Pizzériát, ahol 10 százalék kedvezményt kapsz.

A nyári melegben nincs is jobb, mint egy medencében hűsölni. Az élményt azzal lehet fokozni, ha ezt kedvezményesen teheted meg. A Tüke Kártya tulajdonosoknak ez is lehetséges, a Siklósi Termálfürdőben ugyanis 10 százalék kedvezmény jár nekik, a Szigetvári Gyógyfürdőben pedig az egész napos fürdőbelépő árából 20 százalék, a délutános fürdőbelépő árából pedig 10 százalék jön le.

A Pécsi Állatkert és Akvárium-Terrárium a belépőjegyek árából 10 százalékot von le, ha Tüke Kártyát használunk. Sőt, a 14 év alatti gyerek belépőjegyét is kedvezményesen vásárolhatja meg a kártyatulajdonos szülő. A Mecsextrém Park is 10 százalék kedvezményt biztosít az egyéni belépőjegyek – gyermek, diák, felnőtt, nyugdíjas – árából október 31-ig.

A Zsolnay Kulturális Negyed remek – és kedvezményes – programokkal vár, ha van Tüke Kártyád: a Család- és gyártörténeti kiállítás, valamint a Zsolnay Mauzóleum is 50 százalék engedménnyel látogatható. A KULTIK Pécs Uránia Moziban olcsóbban veheted meg a mozijegyed, a Pécsi Nemzeti Színház pedig 30 százalék kedvezményt biztosít a saját előadásaira, a nagyszínház karzatára szóló jegyekre.

Számos boltban kisebb lesz a számla, ha ott lapul nálad a Tüke Kártyád. A Libri könyvesboltok 15 százalék kedvezményt adnak könyv- és hangoskönyv vásárlása esetén, minden hónap első és utolsó hétvégéjén, a Pécsi Pagony Gyerekkönyv- és Játékboltban pedig 10 százalék kedvezménnyel számolhatsz.

A Cheaper market Vegyeskereskedésben 10 százalékkal lesz kisebb a számla, kivéve az alapvető élelmiszerek, vegyiáruk, alkoholok, üdítők, pékáruk és egyéb akciós termékek vásárlása esetén. Az Eozin patika 5 százalék, az Ázsia Kincse Áruház, valamint a pécsi Praktiker pedig 10 százalék kedvezménnyel vár.

A BSIT Informatikai Szerviz Kft. 20 százalék kedvezményt ad a munkadíjból. A Tüke Busznál 5 százalékkal olcsóbban vehetünk bérletet, a Cutler Gymben 10 százalékkal olcsóbb napijeggyel edzhetünk, a Bolko-Print Kft. pedig 10 százalék kedvezményt a honlapon elérhető nem akciós pólókból.

És a fentieken kívül még rengeteg jó ajánlat vár partnereinknél. Az elfogadóhelyek teljes listáját ezen a linken találod.

Akkor sincs gond, ha még nincsen Tüke Kártyád, hiszen akár az otthonod kényelméből, gyorsan, egyszerűen megrendelheted online ezen a linken keresztül.

Hirdetés