Családbarát Munkahely címet kapott a PTE

Sportnapok, egészségügyi szűrések, táboroztatási lehetőségek gyermekek számára, és még sorolhatnánk, mi mindent tett a Pécsi Tudományegyetem azért, hogy éreztessék: dolgozóik és azok családtagjai egyaránt fontosak. Tavaly az intézmény elnyerte az Év Felelős Foglalkoztatója 2018-as címet, de az idén ezt is sikerült felülmúlni a Családbarát Munkahely cím elnyerésével – írja az Univpecs.com.

Az elismerést július 11-én Novák Katalin államtitkárasszonytól vette át dr. Saághy Andrea, a PTE Kancellária Humánpolitikai Igazgatóság HR Szolgáltatási és Kontrolling Főosztály vezetője Budapesten a Közbeszerzési Hatóság Konferenciatermében.

– Egyetemünknek nagyon fontos, hogy munkatársaink számára a munka és a magánélet közti egyensúlyt biztosítani tudjuk a rendelkezésünkre álló eszközökkel. Ennek keretében évek óta jóléti és szociális juttatásokat biztosítunk számukra – hangsúlyozta dr. Saághy Andrea. – A tavalyi év volt az első, hogy csatlakoztunk a kormányzat által meghirdetett Családok Éve elnevezésű rendezvénysorozatához, és az idén folytatódó programsorozat kapcsán nyújtottuk be a Családbarát munkahely pályázatot” – tette hozzá dr. Saághy Andrea.

hirdetés
Hirdetés