Pécsi anyuka szervezte meg az Instamamik Találkozóját, a Nevetnikék Alapítványnak gyűjtöttek

Végh Edit pécsi édesanya, aki imád utazni, sportolni, Szofi nevű kislányával lenni, gyönyörű képei és izgalmas tartalmai miatt pedig nagyon népszerű a közösségi médiában, közel 15 ezren követik az oldalát. Most arra használta az Instagramot, hogy igazán jót tegyen: nemrég első alkalommal – de nem utoljára – szervezte meg az Instamamik Találkozóját, ahol a Nevetnikék Alapítványt támogatták a résztvevők amellett, hogy végre személyesen is megismerkedtek egymással az online beszélgetések után.

A rendezvényre olyan édesanyákat vártak, akik a közösségi médiában aktívak és életük fontos pillanatait megosztva kapcsolatban vannak más, hasonlóan gondolkodó anyukákkal. Több mint 25-en jöttek el végül, még Szlovákiából is érkezett egy hölgy.

– November 13-án tartottuk meg a Budapesten az első ilyen rendezvényt. Az Instamamik Találkozója az én ötletem és teljes egészében az én szervezésem, a célom az volt, hogy végre találkozzak azokkal az anyukákkal, akikkel akár több éve chatelünk, de még sosem volt szerencsénk személyesen beszélgetni. Egy másik anya felületén láttam, hogy a Nevetnikék Alapítványt támogatta, innen jött az ötlet, hogy gyűjtsünk nekik a találkozón. Nagyon boldog vagyok, hogy összesen 100 ezer forintot tudtunk átadni, ami a belépőkből, tombolákból jött össze elsősorban – foglalta össze Végh Edit. Azt is elárulta, hogy szeretné folytatni még a sort további találkozókkal, szintén jótékony céllal.

Aki csatlakozna a társasághoz, vagy csak szívesen nyomon követné a lelkes anyukák tevékenységét, megteheti az Instamamik Találkozója közösségi oldalon. 

Néhány fotó az eseményről: 

A Nevetnikék Alapítvány Instagram-oldalát kezelő önkéntes, Baumann Ágnes vette át az adományt a helyszínen

Korábban is írtunk pécsi hölgyekről, akik a közösségi médián vagy épp blogjukon keresztül inspirálják követőiket.

Hirdetés