Lehet szavazni, hogy a pécsi anyukát díjazza „jó hatásáért” a The Sun magazin

Az angol The Sun magazin második alkalommal díjazza a szerintük követőikre jó hatással bíró influenszereket. Idén a közösségi médiafelületeken családos fitneszvideóiról ismert, pécsi Csíkos Andrásné Judit is bekerült a válogatásba, szeptember 12-ig lehet szavazni rá. 

Az influenszer olyan közösségi médiában ismert ember, aki véleményposztjaival képes befolyásolni követői véleményét, életmódját, döntéseit és vásárlási szokásait. Csíkos Andrásné Judit, ismertebb nevén Juca oldala közel 180 ezer embert érdekel, imádják a három kislányával – és néha beugró férjével – készült tornavideóit, márkaajánlásait a followerek. Még Béres Alexandrával is dolgozott együtt, de kérdeztük már gyermekekről való posztolás témakörben, sőt akár aktuális, nőket érintő kérdésekben is lehoztuk a pécsi anyuka véleményét.

Több híres, külföldi lap oldalain is megjelent már a bombaformában lévő, harminc éves édesanya, akit most a Fabulous Good Influence Awards (szó szerinti fordításban nagyjából annyit tesz, hogy Legendásan Jó Hatás Díjak) fitnesz kategóriájában nevezték, mely olyan nőket hivatott elismerni, akik közösségi oldalaikat pozitív, inspiráló módon használják.

Ahhoz, hogy szavazhassunk a pécsi anyukára, minden kategóriában le kell adnunk egy-egy voksot, EZEN az oldalon. Hogy hogyan? Válasszuk ki a legszimpatikusabb hölgy fotóját, majd nyomjunk a tovább (next) gombra, így haladva a sorban. A végén, személyes adataink megadásával adhatjuk le szavazatunkat és nevezhetünk egyben a regisztrálók között kisorsolandó 500 fontos, vagyis körülbelül 200 ezer forintos pénznyereményre.

A voksok által leszűkített listát szeptember 12-e után a magazin négy fős bírálóbizottsága lezárja, majd kiválasztja a nyerteseket. Tavaly több mint 142 ezer szavazat érkezett a motiváló nőkre összesen.

hirdetés
Uránia Mozi