A magyar fitneszkirálynő segíti a pécsi aktív anyukát

A háromgyermekes édesanyáknak általában nemhogy edzeni nincs idejük, de alig van öt percük magukra. Csíkos Andrásné Judit ehhez képest nem csak naponta sportol – méghozzá három kislányával együtt –, de sikeres életmód-vlogot is üzemeltet. Nemrég pedig hatalmas bejelentést tett a több mint 100 ezer követővel büszkélkedő Instagram-oldalán: a sokak által ismert fitneszcsillaggal, Béres Alexandrával együtt állít össze a jövőben tornagyakorlatokat, melyeket közösségi oldalain népszerűsít majd a pécsi fitt anya.

A pécsi fitneszanyuka elárulta, körülbelül két hónapja kezdte el követni Béres Alexandra az egyik közösségi oldalát. Ekkor megfogalmazódott benne, hogy felveszi a fitneszsztárral a kapcsolatot, hogy mentorálja őt, mikor bemutatja tornagyakorlatait, melyeket elsősorban kismamák és édesanyák körében, közösségi oldalain népszerűsít.

– Sugallatként érkezett Alexandra „felbukkanása” az Instagramon, gondoltam, ő lenne az ideális személy, aki szakmai tapasztalata segítségével fejlesztheti a technikámat. A tervek szerint mentorunkként bemutatja majd a gyakorlatokat, aztán jóváhagyja az általam kivitelezett formát. Ezzel minden anyának segíthetünk abban, hogyan végezze szabályosan és biztonságosan otthonról is a mozdulatokat, gyermekei mellett. Alexandra nagyon segítőkész és kedves mindenkivel, ami számomra nagyon fontos, így azonnal tudtam azonosulni az életmódjával – mondta lapunknak Csíkos Andrásné Judit.

A bemutatott gyakorlatok segítségével otthonról is formába lendülhetnek gyermekeik mellett az anyukák

Elmondta továbbá, a vlogot Béres Alexandra nem csak szakmai tudásával fogja segíteni, sok ötletet együtt dolgoznak majd ki azért, hogy támogassák az egészséges életmódra törekvő anyukákat. A cél az, hogy ha otthonról, gyermekeik mellett szeretnének mozogni, annak se lehessen akadálya.

– Alexandrának és nekem is nagyon fontos a család. Szeretnénk megmutatni, hogy nem kell lemondani róluk akkor sem, ha a fitté válás a cél, ugyanis együtt még hatékonyabb munkát végezhetünk – szigorúan óvatosan, és a fokozatosság elve alapján – gyermekeink támogatásával – fejtette ki a pécsi anyuka. Hozzátette, egyelőre még kidolgozás alatt állnak a jövőbeli munkáik, azonban annyit elárult, hogy érdemes lesz a közösségi oldalaikat követni, ugyanis sok érdekes és hasznos információt fognak megosztani a követőkkel.

Hirdetés