Adnál valami személyeset a boríték mellé? Íme, néhány pécsi nászajándékötlet…

Lássuk be, hogy egy lakodalom nem 2 forintba kerül, így nem csoda, hogy az ifjú párok többsége leginkább a pénzt tartalmazó borítékoknak örül a nagy napon. Sokan a vendégek közül viszont nagyon személytelennek tartják az ajándéknak ezen formáját, szeretnek legalább e mellé valami személyre szabottat is vásárolni. A #vegyélhazait névre keresztelt csoportból összegyűjtöttünk néhány jópofa, pécsi ötletet. Mutatjuk a listát, a teljesség igénye nélkül.

Szép, egyedi kerámiát ajándékozni, és kapni is öröm

Horváth Ágota fazekas díjnyertes kerámiáiról korábban lapunk is írt: a mázakat maga keveri ki, a színárnyalatok saját recept alapján készülnek, ezáltal alkotásainak színvilága különlegesen egyedi. Csodás esküvői ajándék lehet belőlük, hiszen az ifjú házasok közös háztartásában jól fognak jönni a praktikus és gyönyörű tárgyak.

Érdemes belépni a követők közé, hiszen a hazai iparművészek legjava is csatlakozott már a csoporthoz. Ha pedig rákeresünk a bejegyzések között szeretett városunk nevére, rengeteg pécsit is találunk közöttük. Szintén kerámiáit hirdeti a Facebook-csoportban Vincze Judit, aki funkcionális, használati, lakberendezési kerámiákat és ékszereket készít.

Képernyőfelvételek készültek: 2020.05.28.

A finom kávé szerelmeseinek…

Ha a házasulandók nagy kávérajongók is egyben, biztosan nagyon örülnek majd a 4 pécsi srác ötletéből létrejött terméknek, mely ígéretük szerint valami egészen új, forradalmi élményt biztosít a fogyasztónak. Az eredeti posztot – a privát csoporthoz való csatlakozás után – IDE kattintva olvashatjuk el.

Hamarosan jön a baba… Rá is gondoljunk!

Megesik, hogy az ifjú pár – és a násznép – a nagy napon már tudja, hamarosan többtagúvá válik a család. Ha az esküvőn a születendő gyermeket is megajándékoznánk, erre is jópofa lehetőségeket találunk a hazai termékeket népszerűsítő oldalon. Íme, egy-két példa:

Képernyőfelvételek készültek: 2020.05.28.

Egy csodálatos kép Pécsről, a közös otthonba

Ha egy meglehetősen lokálpatrióta szerelmespárról van szó, jó ötlet lehet őket meglepni kedvenc városukról készült faliképpel is. Szerencsére rengeteg tehetséges pécsi fotós van, a csoportban például Svastits Krisztián hirdeti munkáit. Bejegyzésében azt írja: „Pécset fotózom. Nem megbízásból. Szerelemből. 2013-ban indítottam Facebook-oldalamat, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy bebizonyítsam, van alternatívája a lakberendezési áruházakban kapható New York, Párizs, London témájú faliképeknek, és egy vidéki magyar városban is készülhetnek olyan hangulatfotók, amelyek vászonképként alkalmasak lehetnek meztelen falaink öltöztetésére”. 

Fotó: Svastits Krisztián‎

+ 1 az ifjú pároknak: ha még nincs kész a meghívó…

Gyönyörűséges, egyedi, kézzel rajzolt meghívóra vágytok? Nem kell tovább keresnetek, a pécsi Untenberger Réka ugyanis pontosan ilyeneket alkot. Gyakorlatilag bármilyen kérést képes megvalósítani, sőt akár a házasulandók élethű portréjával is ellátja a nagy napra szóló invitációt. IDE KATTINTVA láthatjuk az eredményt…

Fotó: Walter Hanna

Ti milyen ajándékot szerettek adni? Vannak még ilyen, pécsi ötleteitek?

hirdetés

Hirdetés