Még nem késő, irány a PTE kultúrfesztje!

Már előzetesen több mint kétezren regisztráltak a Pécsi Tudományegyetem kiemelt beiskolázási rendezvényére, az Irány a PTE! Kultúrfesztre. Az eseménynek az Expo Center ad otthont ma 10 órától. Siessetek, várnak mindenkit!

hirdetés
Uránia Mozi

A rendhagyó pályaválasztási fesztivál célja, hogy a leendő egyetemi hallgatókat megismertesse a Pécsi Tudományegyetem által kínált széles képzési és szolgáltatási portfólióval – emlékeztet a PTE.

A karokat és képzéseket, egyetemi szolgáltatásokat bemutató standos kiállítói tér mellett szakmai előadások, tanácsadások várják a középiskolásokat, szüleiket és pedagógusaikat, ugyanakkor az egyetemi fesztiválhangulatot is megidézik a Pécshez és az egyetemhez kötődő fellépők koncertkavalkádjával, játékos programelemekkel, szelfipontokkal, nyereményjátékokkal.

A rendezvény kiemelt partnere Pécs városa. Az önkormányzat és a városi cégek is megjelennek majd, de a PTE céges partnerei közül is többen kiállítanak.

Fellép majd a Made in B, O’Sullivan, Mehringer és Pixa, dalszerző kurzust tart Beck Zoltán, a PTE adjunktusa, aki nem mellesleg a 30Y együttes frontembere.

A fesztivál október 14-én, pénteken 10 órától 17 óráig látogatható, a rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött – ami a helyszínen is lehetséges!

További részletek ide és ide kattintva olvashatók.