Most azért kell kihaltnak lennie Pécsnek, hogy később ne legyen az

A járványhelyzetben a legjobb amit tehetünk, hogy otthon maradunk, és ezzel minimálisra csökkentjük a koronavírus terjedésének lehetőségét. Erre szeretne rávilágítani a Horror Stories of Pécs filmes csapat is legújabb videójával. A teljesen elnéptelenedett városról készült képkockákkal hívják fel a figyelmet az alkotók arra, hogy ha nem vigyázunk, legrosszabb esetben ez a kép nem csak Pécs jelenét, de a jövőt is mutathatja.

Németh József, a Horror Stories of Pécs kreatív vezetője lapunknak azt nyilatkozta, az elmúlt években végzett munkájukkal sikerült pár ezres követőtáborra szert tenniük, a kialakult helyzetre való tekintettel pedig kötelességüknek érezték, hogy elkészítsék ezt a rövidfilmet nekik, a pécsieknek, és mindenki másnak.

– Eddig soha nem látott összefogásra van szükség, hogy ezt a nagyon komoly veszélyforrást legyőzzük, és kiiktassuk a mindennapjainkból, hogy a videóban látottak csak a jelenünket tükrözzék, és ne a jövőnket. Hiába országunk egyik legszebb városa Pécs, ha nem a legszebb, nélkülünk, a lakói nélkül ez mit sem számít, semmit sem ér. Mi, emberek viszünk bele színt és életet. Ha szeretnénk megtartani olyannak amilyen, akkor tényleg össze kell fognunk, mert csak így sikerülhet megfékeznünk a vírust, és átvészelni ezeket a nehéz időket. Ha a filmünk csak 2 embert otthon maradásra bír, vagy akár csak 1 valakit elgondolkodtat, már megérte elkészítenünk. Azok, akik tehetik maradjanak otthon, hogy óvjuk egymást, és a jövőnket – fogalmazott a horrorimádó filmes.

Hirdetés