26 C
Pécs
kedd, június 18, 2024
KezdőlapInstagramAjándékozz koncertjegyet karácsonyra!

Ajándékozz koncertjegyet karácsonyra!

Zorán, Dés vagy éppen Parno Graszt? A koncertjegy nemcsak elegáns ajándék, hanem a közösen átélt élménynek is kiváló lehetőséget ad. A Kodály Központ sokszínű kínálatából könnyű lesz az ajándékozott ízlésének megfelelőt találni!

2023. január 7. 19.00

Zsolnay Színház* Pintér Béla és Társulata: Az Imádkozó

Az ember jó esetben ismeri azt a szeretetet, ahogy mondjuk az anyukáját szereti, a szerelmét vagy éppenséggel a hazáját, de a szeretet legmagasabb, legmagasztosabb minősége az, amit a gyermekünk iránt érzünk, érezhetünk. A darab hősei között van olyan, aki csak áhítozik erre a szeretetre, olyan is, aki részesül az áldásban, és átélheti, azonban némelyikük átéli, és bizony át is hárítja.

2023. január 22. 19.00

Magyar Kultúra Napja – 50 éves a Muzsikás együttes // Ünnepi koncert

Az 1973-ban alakult Muzsikás Magyarországon az egyik legnépszerűbb, külföldön a legismertebb magyar népzenei együttes. Az ország kulturális nagykövetei közé sorolják őket. Otthonosan mozognak mind a folk, népzenei és világzenei fesztiválokon, mind komolyzenei koncerteken.

2023. február 10. 19.00

Parno Graszt 30!

A Parno Graszt neve 30 éves fennállásuk óta egyet jelent az autentikus cigányzenével. Koncertjeik alkalmával megelevenedik a vidéki kocsma pálinkaleheletű hangulata, zörögnek a szekerek, pörögnek a szoknyák és suhognak a falevelek. A látvány lenyűgöző, a zenészek szenvedélyesek, a szemek izzanak, az énekes asszonyok csípői ringanak.

2023. március 1. 19.00

Dés László koncert – Így Öten! – Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál, Nagy Ervin

[su_quote]Kedves zene és dalszerető közönség! Évtizedek óta dolgozom színészekkel, és ez nem véletlen. Szeretem, ahogy dalokat énekelnek, ahogyan azok szövegét, tartalmát értelmezik, és tehetségüket, mély ismereteiket az emberi lélekről, az emberi természetről beleviszik előadásukba. Nagy lelkesedéssel és örömmel létrehoztunk egy új csapatot, Így öten! címmel, Básti Juli, Für Anikó, Mácsai Pál, Nagy Ervin és Dés László szereplésével [/su_quote]

Dés László

2023. március 11. 19.00

Zorán 2023

Aki volt már Zorán-koncerten, tudja, hogy az mindig ünnep. Ritka percek, amelyek kiemelnek a hétköznapok sodrásából. Ezen az estén Zorán mintegy áttekintést nyújt pályájáról, felidézi korábbi koncertjeinek legsikeresebb mozzanatait.

2023. április 16. 15.00

A vitéz, a kalóz, meg a nagymama – Halász Judit koncert

Halász Judit új lemezével folytatja azt a missziót, amit évtizedekkel ezelőtt elkezdett: a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésével klasszikus és kortárs magyar költők verseit énekelve gyerekek és családok számára megszeretteti a magyar költészet legjavát.

További részletek ITT!

(x)

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő