Bedurran a Sétatér

Bár már másfél hete szórakozhatnak a pécsiek és az idelátogatók a Sétatéren, az igazi buli csak most kezdődött. Az egyik legnépszerűbb belvárosi nyári fesztiválon fellép majd Rúzsa Magdi, Vastag Csaba, az Ocho Macho, Zagar, Pély Barna és Sárik Péter, valamint a Jazz Steps Band.

A POSzT OFF-progjamjainak egyik helyszíneként indult a Sétatér Fesztivál június 5-én, azonban az igazi buli szombaton startolt a Székesegyház előtti téren és egészen június 22-ig várja a fesztiválozókat. A régió borait, ételkülönlegességeket is megkóstolhatnak azok,  akik kilátogatnak a rendezvényre. Hogy ne teljenek csendesen az esték, a szervezők különböző koncertekkel gondoskodnak a hangulatról.

Ruzsa Magdi
Szerdán Rúzsa Magdié a főszerep

Június 16-án, hétfőn a Peet Project, kedden a Lelkes Reny Band és a Good Time Boys zenél a téren. Szerdán fél kilenctől sokak kedvencével, Rúzsa Magdival bulizhatnak a fesztiválozók, csütörtökön Vastag Csaba lép fel a Sétatér színpadán, pénteken az Ocho Macho gondoskodik a hangulatról, a 28 borászat kínálata és a minősági vendéglátás mellett.

Szombaton héttől az egri fiatalokból álló Ethnofil zenekar a magyar népzene, a világzene és a modern jazz világába kalauzolja a térre látogatókat. Fél kilnctől a Zagar alternatív-elektronikus-pszichedelikus ritmusokkal zárja a hétvégét és a fesztivált is egyben.

Hirdetés