Hirdetés

Abban mindenki egyetért, hogy az év utolsó napja nem ugyanolyan, mint a többi, az azonban már sokkal megosztóbb kérdés, hogy ki hogyan látja tökéletesnek az ünneplést.

Sokan el se tudják képzelni a szilvesztert óriási buli nélkül, míg mások a kultúrafogyasztást részesítik előnyben és vannak, akik inkább pihentető programok után néznek. Azoknak, akik az utóbbi csoportba tartoznak, biztosan tetszeni fog az éjszakai fürdő!

Gyógyító varázslat

Hazánkban szép számmal akadnak gyógyfürdők budapesten és vidéken egyaránt. A termálvízben merítkezni nem csak megnyugtató érzés – gyógyító hatása is van, amit számos betegség kezelésére alkalmaznak. Szerencsére egészségügyi panaszok nélkül is átadhatjuk magunkat a gyógyító varázslatnak, hiszen egyszerű belépővel bárki számára látogathatók a híres, termálvizes fürdők budapesten és szerte az országban.

Szilveszterkor is éjszakai fürdőzés!

Az éjszakai fürdőzés budapest egyes fürdőiben éven át elérhető program azoknak, akik a késő esti órákban szeretnének relaxálni. A szilveszteri fürdő jegy azonban mindig magában foglal valami ünnepi extrát is. Éjféli büfé szilveszteri ételekkel és koktélokkal, zene, sőt egyes helyeken habparty is várja az érdeklődőket.

A főváros büszkeségei – szilveszter fürdő budapest

A budapesti gyógyfürdők közül több is világhírű, azonban a gyógyvizek látogatása nem csak a külföldiek számára vonzó: a belföldi turizmus egy jókora szelete is erre épül. A történelmi épületek egészen varázslatos világokat rejtenek, ezért aki a fővárosban turistáskodik, annak érdemes kipróbálnia, hogy milyen az éjszakai fürdőzés budapesten. A külföldről érkező turisták olyan weboldalokról tudnak tájékozódni az ilyen programokról, mint a budapestnewyear.com

Hasonlóan különleges alternatívák

Persze az éjszakai fürdő nem mindenkinek való program, aki például a gyerekekkel szeretné tölteni az év utolsó napját, de nem szeretne lemondani a fürdésről és a kikapcsolódásról, annak jó alternatíva lehet a szilveszteri wellness. A romantikus időtöltést kedvelők számára egy vacsora vagy egy sétahajózás lehet a befutó, ha pedig meggondoljuk magunkat, még mindig vár minket számtalan szilveszteri buli budapesten!

(x)

Hirdetés