Hirdetés

Legózni mindenki szeret és mielőtt azt gondolnánk, hogy kizárólag a gyerekek játszanak a dán gyártó kockáival, a Lego felnőtteknek is ugyanolyan szórakozást tud nyújtani, főleg ha egy LEGO City doboz kerül a fa alá, amiben szülő és gyermek is egyaránt el tud merülni.

A mindennapi hősöknek

Szolgálunk és védünk! Sok kisgyermek szeretne a rend őre lenni nagy korában, hogy a város védelmének érdekében nyakon csípje a rosszfiúkat. A LEGO City rendőrség erre már fiatalon lehetőséget biztosít, amelyhez számtalan kiegészítő áll a rendelkezésükre. A teljesség igénye nélkül a LEGO rendőrautó, rendőrcsónak, a LEGO helikopter és természetesen a rendőrkapitányság.

Ég a város, ég a ház is

A rendőri hivatáson kívül a tűzoltói szakma örvend még nagy népszerűségnek gyermekkorban, ezért kevés olyan játék webshop van, ahol ne lehetne legalább egy LEGO tűzoltó készlet birtokába jutni. A LEGO tűzoltóállomás kapuját elhagyva irányíthatják a tűzvédelmi egységet, hogy megmentsék a bajbajutottakat. Legyen szó egy házról, ami tűzre kapott vagy egy cicáról, ami a fán rekedt, a lényeg, hogy ott segítsenek, ahol tudnak. 

Városi idill

Néha nem árt lazítani, ezért LEGO város mindennapi örömeit is kihasználhatjuk. Családi LEGO ház körül is tevékenykedhetünk vagy ha útra kelnénk, LEGO autók tömkelege áll rendelkezésünkre, hogy felfedezzük a várost. A LEGO City játékok közt van még fagylaltos kocsi, kaszkadőr show vagy repülőverseny. 

Vadvilági LEGO City kalandok

LEGO város határain túl is van tennivaló. A termékcsalád egyik legújabb és legkedveltebb szettje a vadvilági élet rejtelmeibe vezeti be az építőket. A játékkészlet fő eleme egy modern vadmentő központ, ami további Lego alkatrészek megépítésével válik teljessé. Ezek a dobozok olyan elemeket tartalmaznak, mint a LEGO helikopter vagy a vadőr és felfedező minifigurák. Továbbá, ezekben a készletben olyan állatok is találhatók, mint az oroszlán, a krokodil vagy az elefánt, így az állatok kedvelői is imádni fogják ezt a játékot.

(x)

Hirdetés