21 C
Pécs
csütörtök, július 25, 2024
KezdőlapJuniorHellóAlkotás, élmények, harmónia: gyerekeknek szervez jógatábort a pécsi múzeum

Alkotás, élmények, harmónia: gyerekeknek szervez jógatábort a pécsi múzeum

A Janus Pannonius Múzeum 2021-es napközis nyári táborába 8–14 éves gyermekeket várnak.

A program július 5–9-ig zajlik a Csontváry Múzeumban, a foglalkozásokat naponta 8 és 16 óra között tartják.

A délelőtti jógaórákon Apró Kata, a Chandra jógastúdió oktatója és vezetője frissíti fel a gyerekeket, majd kézműves foglalkozások következnek. Délután a JPM gyűjteményeiben található műalkotásokat csodálhatják meg a kicsik és nagyobbak, a kirándulásokon pedig a természetművészettel megismerkedve közös alkotásokat hoznak létre.

Az eseményt körültekintően, a vonatkozó szabályok betartásával, állandó fertőtlenítéssel, oltással rendelkező táborvezetőkkel, sok szabadtéri programmal tervezik.

Ha a járványhelyzet miatt mégsem lehet megtartani a tábort, a szervezők a részvételi díjat visszatérítik. A táborban legfeljebb 15 fő vehet részt, a részvételi díj 22 ezer forint/fő, testvérkedvezménnyel 20 ezer forint/fő.

Jelentkezési határidő: június 25. További információt Vadvári Katalintól lehet kérni: ([email protected]; 06 30/298-2771).


A JPM egy másik tábort is szervez a Csontváry Múzeumba, a Muskétás táborba többek között középkori fegyverek, íjászkodás, japán kardbemutató, vívás várja a kalandvágyó kis pécsieket. Részletek erről korábbi cikkünkben olvashatók.

A Pécsett szervezett nyári táborokról pedig itt írtunk korábban.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő