Amire a nyaraló vendégek a leginkább vágynak!

Hirdetés

Vendéglátósként, turisztikai szereplőként érdemes tisztában lenni vele, mire vágynak az emberek. Vagy ahogy a híres innovátor, Steve Jobs mondta akkoriban: megmutatni az embereknek azt. Bővebben: Amire a nyaraló vendégek a leginkább vágynak!

Ami biztos, hogy napjainkban a természet közelsége, a friss levegő és a kikapcsolódás lehetősége óriási népszerűségnek örvend. A mobilházak pedig ezáltal szintén egyre kapósabbak.

A mobilházakról az EcoModul blogján is olvashatsz. Ezen felül pedig megvan rá a lehetőséged, hogy be is szerezz egy ilyen stílusos, strapabíró és könnyen rögzíthető, telepíthető épületet.

Élhető, a kényelmi igényeket minden szempontból kiszolgáló mobilházakról van szó. Ráadásul mindezt jó ár-érték arányban, Magyarország legnagyobb raktárkészletével rendelkező konténerház forgalmazó cégétől.

A mobilházak növekvő népszerűsége

Egyesek a luxus és a csillogás, a fényűzés hívei, és a nyaralás során még inkább ennek a hóbortnak hódolnak. De van egy másik réteg, talán a többség, akik csak szeretnének szép csendben, a világ zajától távol, a természet ölelésében pihenni, relaxálni.

A mobilházak megadják ezt az élményt. Ráadásul belülről is igen kompaktak, szinte minden megvan bennük, ami csak kell – akár a mindennapi élethez is. A modern szendvicspanel típusházak továbbá erős acélvázzal és alumínium nyílászárókkal, korszerű villanyelosztó szekrénnyel, dupla konnektorokkal rendelkeznek.

Szálláshely a természet ölelésében

Kikapcsolódás helyett bekapcsolódás – így is lehetne jellemezni azt, ha az ember a természet közelségét választja pihenésképp. Teljesen új élményt jelent ez, főként akkor, ha valaki a nyüzsgő városból, a pöfékelő autók hadától és a rohanó hétköznapokból menekül ide.

Képzeljük el, hogy reggel madárcsicsergésre kelünk dudálás helyett, a reggelit pedig a teraszon fogyasztjuk el ahelyett, hogy a közeli üzletláncok valamelyikébe rohannánk, és már a hosszú sorban felbosszantanánk magunkat. Már ha lesz reggeli, hiszen könnyű átaludni ezt a napszakot egy ilyen helyen.

A turisztikai, vendéglátós vállalkozások biztos receptje

Alighanem sokan vágynak erre az életmódra, ha csak egy rövidebb ideig, pár napig, hétig is. Szállásadóként megteremthetjük ezt a vendégek számára, akik alighanem hálásak lesznek ezért.

Igény van rá, csak ki kell használni. A mobilházak pedig könnyebben finanszírozhatóak, ma már a bankok is kezdenek kacsingatni a hitellehetőségek felé. De akár kisebb, akár nagyobb épületet vásárolunk, 5-20 milliós összegekről van szó. Ez még így is gazdaságosabb, mint egy ingatlan a város közepén. Ráadásul kellemesebb is!

A mai mobilházak fenntarthatóak és környezetbarát módon készülnek amellett, hogy energiahatékonyak, így a fűtés-hűtés költségei is minimalizálhatóak. Sőt, akár teljesen önfenntartóvá tehető az épület. Ha pedig időnként mi magunk is kikapcsolódnánk, helyben a lehetőség!

(x)

Hirdetés