Hirdetés

Mindössze négy hónapja nyitotta meg kapuit a HR Életmódközpont Pécsett, a Felsővámház utca 30. szám alatt, és már ebben a rövid időszakban számos páciensének adta vissza az egészséges, teljes életet dietetikai, masszázs és HR terápia szolgáltatásai által.

A modern technológia hatalmas lépéseket tett az egészségügy területén, melynek egy kiemelkedő eredménye a Human Regenerator Power Jet kezelőgép. A német szakemberek és tudósok által fejlesztett eszköz új lehetőségeket kínál az emberi test regenerációjában, amely nem csak sérülések és betegségek esetén játszhat létfontosságú szerepet, hanem az életminőség általános javításában is. Ez a kiváló kezelési lehetőség pedig immáron Pécsett is elérhető a HR Életmódközpont szolgáltatásai között!

Életünk során számos tényező, beleértve a baleseteket, betegségeket, műtéteket és az öregedést, károsíthatja és csökkentheti szervezetünk működésének hatékonyságát. Mit tudunk tenni ilyenkor?

A legeredményesebb módszer az, ha tüneti kezelés helyett minél inkább az alapoktól kezdjük el támogatni a testünket. Ehhez hatásos segítség a Human Regenerator Power Jet kezelés, ami a sejtek szintjén tölti fel energiával a szervezetünket, hogy annak öngyógyító folyamatai beinduljanak.

A terápia folyamata rendkívül egyszerű, a kényelmes kezelőágyon fekve meditatív állapotba kerül, eközben a gép a test körül speciális frekvenciákkal negatív ionteret képez. A sejtek mélyebb rétegeibe hatolva aktiválja azok anyagcseréjét, javítva ezzel a vérkeringést a legkisebb kapillárisokban is, felgyorsítva ezzel a regenerálódási folyamatot. A terápia nemcsak a fizikai gyógyulásban nyújt segítséget, hanem az idegrendszerre, az érzelmi jólétre is hatással van, sőt az esztétikai és bőrproblémákra is megoldást kínál, azaz jelentősen javítja az életminőséget.

HR Életmódközpontunkban a Human Regenerator terápia mellett holisztikus szemléletű szakemberek támogatják Önt céljainak elérésében. Szolgáltatásaink között elérhető dietetikai tanácsadás, amely személyre szabott programmal, sajátos igényeket figyelembe vevő tanácsokkal, és folyamatos kontrollal segít az életmódváltásban, az egészség és szépség útján való elindulásban.

Elhivatott szakembereink masszázsokkal is állnak rendelkezésükre! A különleges thai talp- és lábmasszázs helyi kellemes érzet mellett az energiapályákon keresztül segít a blokkok oldásában, a reflexológia eszközeivel támogatja a fizikai és lelki eredetű problémák kezelését is. A lágy csontkovácsolás a csontok és ízületek korrekciós kezelésére alakult ki, ötvözi a kiropraktika és az oszteopátia elemeit. Elősegíti az aszimmetrikus testtartás visszaállítását, az izomzat és az idegrendszer ellazulását a nyirokrendszer serkentésével együtt. Vagy válasszon terápiája mellé kényeztető, szépészeti, frissítő, vagy tartásjavító masszázsaink közül, hogy garantáltan új emberként léphessen vissza a mozgalmas mindennapokba!


Bízunk benne, hogy szolgáltatásainkkal még számos embernek segíthetünk,
és adhatunk egy új, minőségibb életet számukra!

További információért látogasson el honlapunkra: www.hreletmod.hu

Időpontfoglalás: +36 70 350 5700
e-mail: [email protected]
(x)

Hirdetés