20 C
Pécs
csütörtök, július 25, 2024
KezdőlapAbszolút PécsBalázsék élőben nyomták a Széchenyi térről!

Balázsék élőben nyomták a Széchenyi térről!

A Rádió 1 Balázsék című reggeli műsora hétfőn élőben jelentkezett a pécsi Széchenyi térről! Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri nagy bulit csináltak a főtéren, Balázs pedig egy műsorszünetben néhány kérdésünkre is válaszolt.

Hétfőn reggel élőben jelentkezett Pécsről a Balázsék, a Rádió 1 reggeli beszélgetős műsora, Sebestyén Balázzsal, Vadon Janival és Rákóczi Ferivel. A műsort a Széchenyi térről sugározta a rádió, ahol már kora reggel szép számmal álltak a pécsiek a műsorvezető-trió átlátszó plexistúdiója előtt.

A 6 órától 10 óráig tartó műsor nagyon pörgött, Balázsék beszélgetős blokkjait megtörték olyan poénos szórakoztató játékokkal is, melyekben a nézők is részt vehettek. Volt itt tandembiciklizés közbeni túródesszert etetés, de egy olyan kvízre is sor került, amiben a vesztes – akivel egyébként épp Balázs mérkőzött meg – tojásokat tört szét a saját fején.

A Balázsék sztárjai Pécsett!

Az egyik pár perces műsorszünetben volt alkalmunk néhány kérdés erejéig elkapni Balázst, aki a korán kelésről, a rádiós műsorvezetésről, a hármuk közötti munkamegosztásról, és a pécsi közönségről is mesélt nekünk.

– Mikor keltetek?
– Csak azt tudom elmondani, hogy én mikor keltem, 3-kor, mert én Pestről jöttem.

– Hogy bírjátok ezt a korán kelős életmódot?
– Ez egy életforma, amihez, ha hozzászokik az ember, akkor ki lehet bírni.

– Van olyan bevált módszered, amivel felébreszted magad?
– Beállítom az ébresztőórát (nevet). Tényleg hasznos, nagyon sokat segít abban, hogy felkeljek, mert magamtól nem tudnék.

Ajándékokat is kaptak a pécsiek

– Mi az, amit a legjobban szeretsz a rádiózásban?
– Azt, hogy élő, hogy interaktív, hogy elmondhatom a véleményem dolgokról, és hogy más, mint a tévés műsorvezetés.

– Mi a legnagyobb kihívás ebben a munkában?
– Hát figyelj, napi 4 órát élőben lenyomni, minden nap megtölteni a műsorokat tartalommal, az nagyon nagy meló. De nem jó szó a kihívás, mert szeretjük ezt csinálni, bár tényleg sokat kell beletennünk mindannyiunknak.

„Egy jó rádiósnak vállalnia kell a véleményét”

– Veled kapcsolatban mindenki a beszólogatásokat emlegeti, és hogy megosztó személyiség vagy. De nem ilyennek kell lennie egy jó rádiósnak?
– De, szerintem alapjában véve ilyen egy jó rádiós. Aki nem tudja, vagy nem meri vállalni a véleményét, az nem jó rádiós, illetve ettől még lehet jó rádiós, csak nem biztos, hogy az ilyen reggeli műsorokba való. Reggeli műsorba az való, akinek markáns véleménye és gondolatai vannak, és ezeket vállalja is.

Rákóczi Feri játékba hívta a közönség bevállalós tagjait

– Hogy jellemeznéd a köztetek fennálló kapcsolatot, dinamikát? Mindenkinek van valamilyen szerepe a műsorotokban?
– Hát, Feri szerepét hosszú ideje keressük, de nem találjuk (nevet). Mindenkinek van szerepe, persze, be van osztva, hogy ki mit csinál. Én vagyok az úgymond vezető, Jani a vicces, Ferit meg mindenhova visszük magunkkal, mert nagyon jól főz és kiváló kapcsolatai vannak a hentesnél (nevet)!

– Milyen ezen a kitelepülésen a pécsi közönségetek?
– Nagyon normálisak, nagyon helyesek, jó fejek, együttműködnek. Minket Pécsett mindig nagyon szeretnek. Volt például egy lány, aki minden pécsi kitelepülésünkön itt van, ő most a Mecseken sétált át, hogy lásson minket!

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő