21 C
Pécs
vasárnap, június 23, 2024
KezdőlapPécs AktuálBérletvásárlás digitálisan, sorban állás nélkül

Bérletvásárlás digitálisan, sorban állás nélkül

Már 18 féle jegyet és bérletet válthatunk meg a pécsi autóbuszokra a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói partnerhálózatában – hívja fel az utasok figyelmét a júniusi bérletvásárlási időszak elején a Tüke Busz Zrt.

A május 1-i bevezetéstől kezdve szükségtelen immár a sorban állás, elkerülhető a várakozás a bérletpénztárak előtt, hiszen a leggyakrabban vásárolt jegy- és bérlettípusok, közöttük a kedvezményes utazásra jogosító bérletek is megvásárolhatók a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. applikációjában.

A fő szempont az, hogy az utasok a jövőben a bérletvásárláskor is időt tudjanak megtakarítani, és gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, bárhol, bármikor megválthassák az utazásukhoz szükséges jegyet vagy bérletet – írja közleményében a Tüke Busz Zrt.

Az utazáshoz szükséges díjtermékek akár közvetlenül a járatok indulása előtt is
megvásárolhatók. A szolgáltatás eléréséhez szükséges alkalmazás Android (Google Play
Áruház alkalmazás) és iOS (Apple App Store alkalmazás) alapú mobiltelefonokon egyaránt
elérhető: https://nemzetimobilfizetes.hu/applikaciok

A digitális úton megváltott bérletek esetében ellenőrzéskor a bérleten szereplő igazolványszámhoz tartozó eredeti igazolások/igazolványok bemutatása szükséges! Fénymásolt vagy a telefonban fényképként tárolt igazolványok az utazási kedvezmények igénybevételének jogszerű igazolására nem alkalmasak!

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő