A legnagyobb gyártók szerszámgépeihez különféle akkumulátorok egy helyen

Igaz, hogy még jócskán benne vagyunk a télben, és a kertes házzal rendelkezők még nem foglalkoznak a tavaszi teendőkkel, de vannak olyan feladatok, amelyeket pont ebben a nyugalmi időszakban érdemes napirendre tűzni. Így amikor eljön a tavaszi munkálatok ideje, nem érnek minket felkészületlenül a különféle problémák, váratlan események.

Bővebben: A legnagyobb gyártók szerszámgépeihez különféle akkumulátorok egy helyen

Nézzük át most a szerszámgépeinket!

Ez az időszak pont ideális ahhoz, hogy átnézzük a kerti gépeket. Amúgy is vannak olyan szerszámgépek, amelyeknek kimondottan jót tesz, ha időről időre beüzemelik néhány perc erejéig. Amennyiben pedig valamelyikkel probléma adódna, a BestMarkt webáruháznál akkumulátort is tudunk hozzá venni.

Hiszen bármikor előfordulhat, hogy éppen lejár az adott aksi élettartama, és nem indul be a gépezet. Fontos, hogy ez ne akkor történjen, amikor már ott a sürgető munka az orrunk előtt, és csak arra vár mindenki, hogy működjön az a fűnyíró vagy fűrészgép.

Több, mint 20 gyártó közel 200 terméke között válogathatunk, és ha éppen elromlik egy adott akkumulátor, akkor sincs gond, hiszen napjainkban már mindent online rendelünk. Ez főleg a vidéken élőknek nagy segítség, ahol nincs minden faluban egy gazdabolt, ahonnan beszerezhetők a műszaki termékek, netán akkumulátorok.

Keressünk gyártó szerint!

Ahogy azt a BestMarktnál megszokhattuk, minden egyes árukategóriában a gyártók szerinti szűrés az alap. Ez szerszámgépeknél és azok akkumulátorai esetében különösen fontos, hiszen ez az elsődleges szempont általában, amely szerint keresni szeretnénk. Ha megvan a gyártók szerinti szűkítés, akkor láthatjuk, hogy kaphatók olyan akkumulátorok, amelyek csomagban érhetők el, azaz több darabosak, így fel tudunk készülni a váratlan helyzetekre, amikor épp munka közben robban le a szerkezet.

Vannak olyan akkumulátorok is, amelyek egy komplett szerszámkészlet részeként kerülnek értékesítésre. Akár önálló darabot veszünk, akár egy szett részeként vásároljuk meg az aksit, előnyös, ha egyben töltőt is árulnak hozzá. Nagyon jók az univerzális akkumulátorok, mivel azokat többféle szerszámgéphez is be tudjuk üzemelni.

Amit jó tudni az akkumulátorokról!

Régebben, ha vásároltunk egy akkumulátort, tudni kellett, hogy milyen típusú, ugyanis a korábbi fajtákra jellemző volt az ún. “memóriaeffektus”. Ez azt jelenti, hogy amikor egy akkumulátort többször félig feltöltött állapotban kezdünk el tölteni, azzal valójában rátöltünk. Ezt az állapotot az akkumulátor megjegyzi és teljesen feltöltött állapotnak fogja tekinteni. Ezért kiemelten fontos, hogy mindig teljesen merítsük le és teljesen töltsük fel ezt az akkumulátortípust.

A mai modern technológia termékeinél nem kell már ilyennel szembesülnünk, mivel a legtöbb aksi lítium-ionos, nincs meg a memóriaeffektus jelensége, bármikor tölthetjük őket. Viszont amire oda kell figyelni, hogy soha nem lehetnek töltetlenül, ezért ha nincsenek használatban, akkor is tegyük töltőre időnként.

(x)

Hirdetés