Eltemették Bajor Imrét

n01

Családja, kollégái és rajongói, ezer ember vett végső búcsút Bajor Imrétől a Farkasréti temetőben. A 25-ös parcellában, más nagy művészek között nyugszik majd – számol be az Origo.

„Ha egyszer búcsúzom” – ezzel a dalával kezdődött meg Bajor Imre temetése. Az 58 éves korában elhunyt művészt Kerényi Miklós, az Operettház igazgatója búcsúztatta. „Ő volt az, aki ha vicces akart lenni, és poént mondott, volt egy pici szomorúság is a hangjában, olyan, ami nem keverhető össze semmivel” – emlékezett a színészre, olvasható az Origo cikkében.

n16

A tudósítás szerint Szóltak néhány szót a gyermekei, Lili és Marci is. „Annyi minden állt előtted, apa. Mikor Kínában voltunk, örültem, hogy ketten lehetünk. Sokat pótoltunk az úton. Nem sikerült legyőzni a betegséget, de megpróbáltad. Remélem, ott fent is mindenkit meg fogsz nevettetni” – mondta a fia a life.hu szerint.

n01

Gáti Oszkár verssel búcsúzott. „Azt mondtad, ragaszkodsz ahhoz, hogy a temetéseden szép idő legyen és telt ház. Imre, szép idő van, és telt ház” – idézte fel búcsúbeszédében néhány héttel ezelőtti beszélgetésüket a színművész.

n08

 

Fotók: Origo.hu/MTI

Hirdetés