Ilyen a nagyon „független”, MSZP-s főszónok

A szombati függetlennek beállított tüntetés egyik főkolomposa nem más, mint az MSZP-s Gurmai Zita fia, Gulyás Balázs. Gulyás olyannyira nem független, hogy a Ripost információi szerint a mai napig az MSZP-s pártkasszából fizetik a telefonálásait. Sőt, a hétvégi rendezvény költségeit és technikáját is, a színpadtól a hangosításig az MSZP-közeli cégek állták és valósították meg. De Gulyás más szálakon is köthető a bukott baloldalhoz – írja az Origo

hirdetés

Gulyás édesanyja, Gurmai Zita olyannyira nem független, hogy mostanáig az MSZP elnökségének tagja volt és az MSZP női szervezetének is a vezetője. Gurmai annyira hűséges szocialista pártkatona, hogy a mostani országgyűlési választáson is elindult Hajdú-Bihar 01-es számú választókerületben, ahol azonban csúnyán alulmaradt a fideszes Kósa Lajossal szemben.

Gurmai fia, Gulyás Balázs volt akkor is a főszervező, mikor a netadó ellen utcára vonult tömeg a Lendvay utcai Fidesz-székházat ostromolta meg, és betörte annak ablakait. Gulyás Balázs továbbra is a szocialista pártközpontból kapja az utasításokat, méghozzá a párt által fizetett flottatelefonon.

Hát ilyenek a független forradalmárok a mai Magyarországon: szocialista múlttal rendelkeznek, az életüket pedig arra tették fel, hogy minden módon és időszakosan egy legitim módon megválasztott, jelen esetben még fel sem álló Parlament és kormány munkáját próbálják meg ellehetetleníteni.

hirdetés
Hirdetés