Hirdetés

Nem akármilyen nyáresti programra hív a Misina TetőPont Skybar június 22-én este.  

Valószínűleg sokaknak nem újdonság, hogy az egykori Misina Étterem épülete az elmúlt időszak látványos fejlesztéseinek köszönhetően már teljesen új oldalát mutatja. Sőt, nem is egyet. A Misina TetőPont sokoldalúságát nem lehet eléggé hangsúlyozni: a négyszintes többfunkciós komplexum remek helyszínt biztosít az aktív kikapcsolódásra vágyóknak és a családosoknak egyaránt.

Négy szint, megannyi lehetőség

Röviden nehéz is összefoglalni, hogy mik ezek az említett funkciók, de teszünk egy próbát. Az épület mellett a legkisebbek örömére egy játszóteret alakítottak ki, ahol egyszerre akár 50 gyermek is szórakozhat, a szülők pedig a felnőtt-fitneszeszközöket próbálhatják ki.

Odabent, az alagsorban kapnak helyet a rekreációs tevékenységet végzők számára kialakított helyiségek (öltöző, mosdó, zuhanyzó, WC), valamint a csomag- és értékmegőrzők.

A földszinten található a Misina Cafe, ahol csodás környezetben, a természethez egészen közel élvezhetjük a frissítő italokat és a Frey cukrászdától megszokott remek süteményeket.

Az emeleti szinten található a Misina TetőPont konferenciaterme, ami nemcsak szakmai-üzleti események, hanem akár személyes, családi és sportrendezvények helyszíneként is kitűnő választás lehet azok számára, akik a város felett, nyugodt, inspiráló, elegáns és modern természetközeli környezetben képzelik el az ideális esküvőt, szalagavatót, osztálykirándulást, csapatépítő tréninget, fogadásokat és tárgyalásokat, kiállításokat vagy fitnesz, jóga és aerobik órákat. A teremből nyíló fedett teraszon esős időben is pihenhetünk, de akár kisebb rendezvények helyszínéül is szolgálhat. A teraszról nyílik a fák közé a nem véletlenül népszerű lombkoronastég, ahonnan egészen új szemszögből tekinthetünk a lábunk előtt elterülő erdőre és a városra.

A tetőszinten egy egyedülálló terasz és skybar várja azokat, akik a panorámában gyönyörködve lazulnának egy frissítő itallal. A bisztróételeket, üdítőket, koktélokat és Frey-fagyit kínáló bár jó időben az épület nyitvatartása alatt látogatható, de a jövőben számíthatunk olyan kivételes, különleges skybar-pillanatokra, mint amilyenre június 22-én kerül sor.

Éjfélig koktélozhatunk a Misina Tetőpont tetején!

Igazi nyáresti programot szerveznek a Misina Tetőpont Skybarban: ha valaki szeretné megnézni a naplementét az épület tetejéről, fürdeni egy kicsit a tv-torony ikonikus esti fényeiben, hallgatni a háttérben szóló hangulatos zenéket, közben koktélokat, hideg üdítőket iszogatva, annak június 22-én garantáltan szuper estéje lesz, hiszen ekkor a skybar este 8 órától egészen éjfélig várja a látogatókat.

A program Facebook-eseménye itt található.

Néhány kedvcsináló kép:

És egy informatív kisfilm a Misina TetőPontról:

Hirdetés