24 C
Pécs
csütörtök, június 20, 2024
KezdőlapHírzónaElhunyt Bernáth Miklós, a PSN Zrt. vezérigazgató-helyettese

Elhunyt Bernáth Miklós, a PSN Zrt. vezérigazgató-helyettese

Közleményben jelentette be a Pécsi Sport Nonprofit Zrt., hogy a cég vezérigazgató-helyettese, Bernáth Miklós ma hajnalban, tragikus hirtelenséggel elhunyt.

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgató-helyettese 1968. október 22-én született, általános és középiskolai tanulmányait követően a JPTE tanárképzőn végzett matematika-technika szakon. Középiskolai tanárként oktatott a Leőwey Klára Gimnáziumban, emellett a PTE TTK Alkalmazott Matematika és Informatika Tanszékén volt egyetemi tanársegéd. Később a Comenius Szakközépiskola igazgatóhelyetteseként is dolgozott. 2003-ban indította el könyvkiadással foglalkozó vállalkozását, majd 2019-ben lett a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgató-helyettese. Nem volt idegen számára ez a közeg sem, hiszen a sport egész életében végigkísérte, és a kosárlabdázás volt a nagy szerelme. Fiatalon a Pécsi Postás SE-ben játszott, majd felnőttként előbb a POEÜ megyei csapatát, majd később a Pécsi Szalonkosárlabda SE-t erősítette. Az utóbbi egyesületben az elnöki teendőket is ő látta el.

A pályán ugyanolyan volt, mint a munkában, vagy a magánéletben: szorgalmas, igyekvő, és végtelenül sportszerű. Felesége, szülei, gyermekei és unokái mellett barátai és kollégái lelkében is hatalmas űrt hagyott hirtelen távozása. Nyugodjék békében – zárul a PSN közleménye.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő