23 C
Pécs
csütörtök, július 25, 2024
KezdőlapHírzónaElindult a PTE Alumni Központ őszi tagtoborzó kampánya!

Elindult a PTE Alumni Központ őszi tagtoborzó kampánya!

A régen és a nem is oly régen Pécsett végzetteknek kínál találkozási lehetőségeket, közös programokat, kapcsolattartást, címlistát, némi nosztalgiát és nem kevés büszkélkedést a Pécsi Tudományegyetem, Magyarország első egyeteme.

A pécsi diplomások és a pécsi diplomák nimbuszát erősítő alumni program szervezői évek óta következetesen keresik a kapcsolatot a régi diákokkal. A „Pécsi diploma – a közös nevező” elnevezésű kampány idén ősszel a TÁMOP 4.1.1-08/1-2009-0009 „Szolgáltatásfejlesztés a Pécsi Tudományegyetemen” projekt keretein belül valósul meg, és online kommunikációs csatornákon, a közösségi média nyújtotta lehetőségekre építve indul.

Az összetartozást erősítő, a különböző karokon végzettek között is kapcsolatokat kereső és felmutató webes, videós, grafikus és fotós megoldások mellett a kampány szervezői a pécsi diplomák terjedési térképét is szeretnék megrajzolni. Arra keresik a választ, hogy hová jutottak el a világba a pécsi diplomák, milyen sokfelé működik a pécsi egyetemen gyarapított tudás. Az öregdiákokat jelentkezésre, visszajelzésre, párbeszédre és közös játékra is késztető kommunikációs anyagok már november elején megjelennek a világhálón.

További információk a kampányról!

Forrás: PTE

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő