30 C
Pécs
szombat, július 13, 2024
KezdőlapFesztElstartolt a régió legütősebb egyetemi partija!

Elstartolt a régió legütősebb egyetemi partija!

Őrületes embertömeg „támadta meg” az Expo Centert április 25-én. A régió egyik legnagyobb kulturális és szórakoztató rendezvénye, a Pécsi Egyetemi Napok délután 6-kor vette kezdetét, ahol többek között a német Fun Factoryra, a francia Willy Williamre és a holland Jarreau Vandalra is csápolhatnak a pécsi fiatalok.

Ahogy a pécsiek már jól megszokhatták a Pécsi Egyetemi Napok indítja minden évben a fesztiválszezont. Az április 25-én elstartolt kulturális és szórakoztató rendezvénysorozat a korábbi évek látogatói tendenciái miatt idén nem a Zsolnay Kulturális Negyedben, hanem új helyszínen, az Expo Centerben zajlik. A fesztivál az utóbbi években akkorára nőtt, hogy indokolt volt átköltöztetni az Expo Center területére, ahol a tavalyi évhez képest több mint kétszeres alapterületen felépített „fesztiválváros” várja a látogatókat. Azon túl, hogy a fesztivál kihasználja az rendezvényhelyszín minden meglévő helyiségét, felépül melléjük egy hatalmas nagyszínpad és egy hozzá tartozó fedett nézőtér is.

Természetesen a helyszínre való kijutás megkönnyítéséről is gondoskodni fogunk, rendszeres buszjárat szállítja majd a fesztiválozókat a belváros, az egyetemi helyszínek és az Expo Center között. Az egyetemi fesztivál szervezői idén is óriási együtteseket hoznak el a városba, a sok-sok hazai banda mellett újfent partizhatunk nemzetközi hírű bandák és előadók koncertjein! Jön a német Fun Factory és Felix Jaehn, Franciaországból érkezik Willy William, Hollandiából pedig Jarreau Vandal.

Íme képgalériánk a kapunyitást követő órákról:

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő