Ez a legjobb módja, hogy sikeres sportfogadó legyél

Hirdetés

Hozzánk hasonlóan valószínűleg te is úgy kezdted a sportfogadói karrieredet, hogy a haverokkal többnyire megérzés alapján összeraktál heti 1-2 Tippmix szelvényt, és ezt egy kövér mosoly kíséretében átadtad a lottózós hölgynek. Bővebben: Ez a legjobb módja, hogy sikeres sportfogadó legyél

Manapság viszont az online sportfogadó irodák elterjedésével már ki sem kell mozdulnod otthonról, hogy téteket helyezhess el. Ebben az esetben azonban már nem lesz elég csak azért a “H” betűhöz egy x-et tenni, mert a kedvenc csapatod biztosan nem fog cserben hagyni. 

Ha pénzt is szeretnél belőle látni, akkor ez már nem elég

Meg kell tudnod határozni például azt, hogy a tipped mennyire erős. Át kell bújnod a statisztikákat, a csapatok weboldalait és a közösségi média felületeit, hogy begyűjtsd azokat a fontosabb információkat (sérültek, pályaválasztás, bíró, forma), amelyek meghatározóak lehetnek a fogadásod szempontjából.

Vagy a másik lehetőség, hogy előfizetsz az OH Sports valamelyik csomagjára, amelyek keretein belül lényegében azt használja ki a weboldal, hogy a fogadóirodáknak nincs arra energiája, hogy minden mérkőzésen tisztában legyenek a sérültekkel, a hiányzókkal és az egyéb befolyásoló tényezőkkel. A profi tipsterjeik folyamatosan bújják a statisztikákat és a csapatok weboldalait, hogy a nap 24 órájában a legjobb ajánlatokat vadásszák neked. 

Persze ez nem azt jelenti, hogy ők ne kerülhetnének bele egy vesztes szériában. De az OH Sport ennek a kiküszöbölésére is talált megoldást, méghozzá azt, hogy egy csatornán belül több tipster tippjeit is leközlik. Így ha valamelyiküknek rosszabb időszaka van, azt a többiek ki tudják küszöbölni. 

Emellett fontos még, hogy legyen megfelelő bankroll menedzsmented

Hogy ez mit jelent pontosan? Nos, lényegében azt, hogy a sportfogadásra elkülönített keretedből az egyes fogadásokra szánt téteket megfelelő kontroll alatt tudod tartani. Ergo, a fogadások alkalmával csak a tőkéd minimális százalékát kockáztatod, mondjuk 5-8%-át.

Tehát, ha félretettél mondjuk 100 ezer forintot az online sportfogadáshoz, akkor a maximális téted nem haladja meg az 5-8 ezer forintot. Így ha mondjuk zsinórban 10-szer veszítesz, akkor az nem 100, hanem csak 50 ezer forint veszteséget jelent. 

Ne legyenek illúzióid, nem fogsz egyből meggazdagodni!

A profi sportfogadásra érdemes úgy tekinteni, mint egy tőzsdei befektetésre. Ahogy a részvényárfolyamok is hol emelkednek, hol zuhannak, itt is lesznek néhány hétig vagy akár egy hónapig tartó hullámvölgyek. 

De ahogy a mondás is tartja, mindig van fény az alagút végén. Hosszú távon kell tehát gondolkodni, és nem szabad eltérni a bankroll által meghatározott tippegységektől, akár negatív, akár pozitív szériában vagy. Lehet, hogy így nem fogsz egyből bankot robbantani, de hidd el, idővel nagyon szép összegeket kereshetsz, sőt adott esetben akár egy második fizetést is!

(x)

Hirdetés