Hirdetés

Az új pécsi vásárcsarnokban közel egy hete fogadják már a vásárlókat az árusok. Egy kicsit még mindenki szokja az új épületet, ami egyébként kifejezetten tetszik mind a csarnokban dolgozóknak, mind pedig a termékek között válogató érdeklődőknek. De beszéljenek helyettünk az alábbi videónkban megszólaltatott árusok és vásárlók!

Szilágyi Maya (zöldséges):

„Hét éve élek Pécsett, azóta piacozok. Nekem nagyon tetszik az új csarnok, nagyon szép, de egy kicsit még be kell lakni, még kicsit rideg, de remélem, hogy ugyanolyan jó lesz, mint a régi.”

Vilmos Ferencné (vásárló):

„Rendszeresen járunk a csarnokba, nagyon szépen megcsinálták, meg vagyunk elégedve.”

Pap József (őstermelő):

„Ez? Király! Gyönyörűszép, kulturált, tisztaság van, átláthatók a sorok. Minden jó, nem tudok rá mást mondani.”

Dömötör Zsuzsanna (Uzsi Egészségbolt):

„Nagyon nagy érdeklődéssel fogadtak minket a vásárlók, és mi is őket. A nyitáskor rengetegen voltak, de most érződik kicsit, hogy nyár van, szeptembertől viszont szerintem újra megnő a forgalom. A vásárlóinkat rendszeresen kérdezem, hogy mennyire tetszik nekik az új csarnok, és tényleg nagyon elégedettek.”

Zsirmon Endréné (Zsirmon Tejbolt):

„Örülünk nagyon, hogy átjöhettünk, hiszen sokkal kulturáltabb körülmények között dolgozhatunk itt. Igaz, hogy kissé hátul vagyunk, nem is lehet mindenki elől, de a vevőink ettől még megtalálnak minket. A régi csarnokban 25 évet dolgoztunk, és egyébként mi voltunk a városban az elsők, akiknek engedélyezték az ellenőrzött tej árusítását. 

Szentgyörgyvári Károly (vásárló)

„A régi csarnokba hetente kétszer-háromszor jártam, itt most a nyitás óta másodszor vagyok. Feltérképezem, hogy mi merre van. Amúgy tetszik, szépen megcsinálták, kellett is ez Pécsnek, mert a másik csarnok már nagyon idejétmúlt volt.”

Néhány korábbi cikkünk az új csarnok nyitásáról:

https://www.pecsma.hu/top/hisznek-benne-hogy-pecs-uj-ikonja-lesz-felavattak-a-vasarcsarnokot/?highlight=v%C3%A1s%C3%A1rcsarnok

https://www.pecsma.hu/top/hivatalosan-is-a-pecsieke-megnyitott-az-uj-pecsi-vasarcsarnok/?highlight=v%C3%A1s%C3%A1rcsarnok

https://www.pecsma.hu/top/az-uj-vasarcsarnok-elso-napja-kepekben/?highlight=v%C3%A1s%C3%A1rcsarnok

 

Hirdetés