Ezért válassz óriáspalacsinta sütőt

Hirdetés

Finomság télen-nyáron 

Az óriáspalacsintáról sokaknak a francia típusú, vastag palacsinta jut eszébe, azonban vékonyabb verzióban is készíthető. Az óriáspalacsinta szuper desszert lehet egy kiadós ebéd végén, de sós formájában akár főfogásként is tálalható. Télen-nyáron kiváló lehetőség feldobni ezzel az egyszerű, de nagyszerű étellel a kínálatunkat, ugyanis bárhol könnyedén elkészíthető, csupán megfelelő eszköz kell hozzá.

A közelgő nyári szezon különösen gazdag tárházát biztosítja az óriáspalacsinta-kedvnek, hiszen az utcai büfékben és a strandbüfékben is gyakran szerepel ilyenkor a rendelések között. Gyerekek és felnőttek egyaránt nagyon kedvelik, ezért nem érdemes kihagyni a menüsorból.

A titok: az óriáspalacsinta sütő

Az ízletes óriáspalacsintához mindenekelőtt egy megfelelő sütő szükséges. A Bunzl kínálatában többféle óriáspalacsinta sütő is található, melyek között kültéri és beltéri használatú változatok is vannak. Ezekkel a sütőkkel felgyorsíthatod a kiszolgálást, ugyanis nagyobb mennyiséget tudsz velük egyszerre elkészíteni. Emellett egyszerűen tisztíthatók és könnyen üzemeltethetők, kialakításuk pedig egyszerűen tökéletes! Választhatsz szimpla vagy dupla felületű sütőt is.

A Bunzl sütői egytől egyig rozsdamentes anyagból készülnek, így garantáltan hosszú távú befektetés lesz. Ráadásul ár-érték arányban is versenyképes, tehát maximálisan megéri tőlük megvásárolni az eszközt.

Hajtott vagy feltekert?

Lehet a palacsinta hajtott vagy feltekert: az óriáspalacsinta sütővel olyan palacsintát készíthet, amilyet csak szeretne. A lágy, puha tésztát bármilyen töltelékkel megtöltheti (édes vagy sós), lehet klasszikus magyaros ízesítésű vagy a francia változat is. A lényeg, hogy a vendégek örömmel fogyasszák!

Készítsd el te is álmaid óriáspalacsintáját a Bunzl óriáspalacsinta sütőjének segítségével! Válaszd ki a te igényeidnek legmegfelelőbbet, és kezdődhet a palacsintagyártás!

(x)

Hirdetés