32 C
Pécs
csütörtök, július 18, 2024
KezdőlapAbszolút NőFebruár a szerelem hónapja Pécsen

Február a szerelem hónapja Pécsen

Párkapcsolati előadás, rapid randi, Valentin-napi mozi, szelfiautomata, romantikus planetáriumi bemutató, páros és páratlan akciók – ajánlatok a szerelem jegyében a Zsolnay-negyedből! Mutatjuk a legjobb programokat azoknak, akik már megtalálták a párjukat, és azoknak, akik még keresik!

„A járvány kezdetén egy 1300 fős kutatást végeztem, amiben arra kerestem a választ, hogy mi a különbség azok a párok és családok között, akik nyomás alatt is képesek fejlődni, valamint azok között, akik a nyomás hatására elindulnak lefelé a lejtőn. A több mint 100 ezer adat statisztikai elemzése után kikristályosodott 7 gyakorlati terület, amit az előadáson valós életpéldákkal mutatok be. A közös pont mindegyikben az, hogy tanulható. Tehát megtanulhatunk erős párként működni. Ehhez pedig kész edzéstervet nyújt az előadás.”

  • Február 7., szerda 18.00
  • Helyszín: Zsolnay-negyed – E78

Ha nehezen találsz olyan helyet, ahol ismerkedni tudnál, ha eleged van az online társkeresőkből vagy unod már a megszokott randikat, akkor gyere el a Rapid Randira! Kellemes környezetben, ajándék itallal, profi randimester segítségével hét darab minirandin vehetsz részt! Három korosztályt különböztetnek meg: a 25–35 éveseket, a 35–45 éveseket és a 45–60 éveseket.

  • Február 10., szombat 16.00, 17.30, 19.00
  • Helyszín: Zsolnay-negyed – E78 – büfé

A meghitt planetáriumi bemutató során a részt vevő párok körbeutazhatják a Föld égboltját és kiválaszthatják kedvenc csillagukat a planetárium kupolája alatt!

  • Február 14., szerda 16.00 és 17.00, február 15. csütörtök 16.00
  • Helyszín: Zsolnay-negyed – Planetárium

Örök klasszikus A szerelem hálójában című film Meg Ryan és Tom Hanks főszereplésével. Az E78-es koncertteremben egyedi mozihangulattal, popcornnal és ajándék pezsgővel várják a párokat. A szerelmesek a film előtt és után a helyszínen szelfiboxban készíthetnek romantikus fotókat mókás kiegészítőkkel

  • Február 14., szerda 18.00
  • Helyszín: Zsolnay-negyed – E78 – ruhatár

A negyedbe február 1–29. között érkező egyéni látogatók számára 20 százalék kedvezményt biztosítanak a Zsolnay jegycsomagra – amivel megtekinthető minden kiállítás – és a VR Univerzumba. Továbbá a Zsolnay jegy vásárlóknak 15 százalék kedvezmény jár a Zsolnay Shop teljes árukészletére, beleértve ékszereket, eozin- és Zsolnay termékeket.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő