26 C
Pécs
csütörtök, június 20, 2024
KezdőlapPécs Aktuál"Lehet a sz..ból ostort fonni, de nem csattog"

„Lehet a sz..ból ostort fonni, de nem csattog”

Újabb „erős” kifejezéssel hallatott magáról Fodor Ibolya, a pécsi Fidesz-KDNP-ből már kiléptetett politikus. Ezúttal is az újságírókkal gyűlt meg a baja, amit szóvá is tett a Facebookon.

Fodor Ibolya képviselő azt követően használt ismét nyomdafestéket nem tűrő szavakat, hogy a RTL Klub munkatársa írásban kereste meg, arról érdeklődve, hogy milyen célból kapnak pénzt a várostól. Szerinte a riporter „tájékozatlanságáról adott tanúbizonyságot, miután levelében arról érdeklődik miért is kaptunk pénzt a várostól, miért tartozunk közüzemi számlákkal”.

Fodor Ibolya szerint ugyanis az általa vezetett KÉK Egyesület egy utófinanszírozott projekt miatt kapott kölcsönszerződés alapján támogatást, amelyet azt követően fizetnek vissza, amint megérkezik a pályázati forrás.

A válasz azonban ezzel még nem ért véget, hiszen a független városházi képviselő poszt azt is megjegyezte: idézem még kedvenc klasszikusomat T.Zs.-t „Lehet a sz..ból ostort fonni, csak nem csattog”

fodoribolyafacebook

Januárban egyébként Fodor keményen leoltotta az egyik kommentelőt a Facebookon, mert az kritizálta őt. Fodor azt írta neki, hogy “rágalmazza a város képviselőjét”, ezért feljelenti. Ezt követően pedig a politikus rendőrt hívott az RTL Klub pécsi stábjára, majd pedig majomnak nevezte a munkáját végző riportert, aki kérdéseket szeretett volna feltenni számára.

Fodor pedig nemrég jelentette be, nem mond le posztjáról, hanem hamarosan visszatér a politikába.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő