16 C
Pécs
péntek, június 14, 2024
KezdőlapHírzónaMost segítsen a gyermekklinikának!

Most segítsen a gyermekklinikának!

Futball legendák aláírásával ellátott labdákkal gyűjt a pécsi Ronald szobákra a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány. A szervezet a pécsi gyermekklinika épületében két szoba létrehozásával igyekszik enyhíteni a beteg gyermekek és szüleik terheit a legnehezebb időszak alatt.

A Pécsi Gyermekklinika területén kialakításra váró két családi szobában négy édesanya lehet kényelmesen együtt a gyermekével a kórházi kezelés ideje alatt. Az építkezés május elején kezdődött és a szobákat várhatóan július közepén adják majd át. Ahhoz azonban, hogy ezekbe a szobákba bútorok is kerüljenek, az Alapítványnak további segítségre van szüksége, ezért futball legendák közreműködésével most egy különleges gyűjtőakcióba kezdtek.

Annak érdekében, hogy küldetéséhez híven az Alapítvány a jövőben Pécsett is segíteni tudja a rászoruló családokat, most a Magyar Labdarugó Szövetség segítségével a legnagyobb magyar focibajnokok aláírásaival ellátott futball labdákat kínálja árverésre. A jó ügy érdekében olyan legendák is a labdákra írták kézjegyüket, mint Nyilasi Tibor, Mészöly Kálmán, vagy Dunai Antal.

Az árverés a Vaterán keresztül zajlik és az alábbi linken érhető el.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő