22 C
Pécs
hétfő, július 22, 2024
KezdőlapHírzónaFélpályás lezárás lesz a Zsolnay úton hétfőtől

Félpályás lezárás lesz a Zsolnay úton hétfőtől

Augusztus második hetében is több, a város közlekedését érintő változás következik, a pécsi Polgármesteri Hivatal Közlekedési Operatív Csoportja ezeket gyűjtötte csokorba szokásos csütörtöki írásos tájékoztatójában.

A Zsolnay Vilmos úton – a Pécsi Konferencia és Koncertközpont és a benzinkút között – csomópont építése és burkolat felújítás miatt jövő hét hétfőtől péntekig félpályás lezárás várható. Ezért itt kétszer egy sávon mehet majd a forgalom.

A Budai kapu frissen elkészült burkolatának megóvása és a környéken élők nyugalma érdekében a Király utcában a közterület felügyelet fokozott ellenőrzést tart a közeljövőben. A jogosulatlan járműforgalom kiszűrése érdekében a rendőrség segítségét is igénybe veszik.

A Sopianae terv keretében új területen indul meg a munka a jövő hét közepén. A Liget utcában található híd felújítása egész augusztus hónapban tart. A felújítás teljes útlezárással jár, kerülőút használata nem lehetséges. A munkaterületen kizárólag gyalogosok, illetve a megkülönböztető jelzésű járművek haladhatnak át.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő