Autómentes Nap: a Tüke Kártyának hála ez a tanárnő már biztosan biciklizhet autózás helyett

Németh Annamária és Zag Gábor

Stílszerűen szeptember 22-én, az Európai Mobilitási Hét keretében megtartott Autómentes Napon adta át Zag Gábor alpolgármester azt a biciklit, melynek a Tüke Kártya játékának nyertese, egy tanárként dolgozó hölgy örülhetett. 

Az elmúlt egy évben a Tüke Kártya közösségi oldalain összesen 14 játékot hirdettek, 81 értékes nyereménnyel. Ezeken 2408 felhasználó vett részt, de közel 60 ezer embert értek el a posztok.

A bicikliért folytatott online küzdelemben összesen 1677 fő vett részt, de csak egy nagy nyertes lehetett: egy baranyai tanárnő, Németh Annamária volt a szerencsés. Lapunk ott volt a helyszínen – a Széchenyi tér 1. szám alatti Tüke Ügyfélszolgálat irodában -, mikor átvehette Zag Gábor alpolgármestertől a menő új kétkerekűt, és egy ingyenes Tüke Kártyát. Több, kisebb nyereményt is kisorsoltak: 30-an kapnak ingyenes éves tagságot.

Kérdésünkre a boldog hölgy azt mondta: régen rendszeresen tekert, nagyon szerette volna a bringát, hogy újra nyeregbe pattanhasson. Elárulta, nem csak ő volt buzgó a közösségi média aktivitást díjazó játékban, minden ismerősét és tanítványait is arra kérte, segítsék sikerre. Ez be is jött, a sok lájknak és megosztásnak hála övé lett a KROSS Trans Pacific kerékpár.

Zag Gábor a nyereményátadás után lapunknak elmondta, örül annak, hogy a Tüke Kártya-program ilyen népszerű, illetve annak is, hogy már nem csak pécsiek vehetik igénybe, ez által

már nem csak pécsinek, de Pécsen lenni is jobb.

Kifejezte az iránti örömét is, hogy online is meg lehet már váltani a tagságot.

Hirdetés