Gyerekek előtt végzett önkielégítést

Gyermekek előtt mutogatta nemi szervét, és önkielégítést végzett egy férfi Komlón. Ügyét a napokban kezdi el tárgyalni a Komlói Járásbíróság. 

A vádirat szerint a vádlott 2017. júniusában Pécsen dolgozott, majd a munkaidő végén elindult haza autójával, Komlóra.

A férfi Sikonda közelében, egy pihenőpark külső parkolójában állította le autóját, majd futni kezdett az erdőn keresztül Körtvélyes irányába. Amikor a körtvélyesi óvoda mellett haladt el, a vádlott átugrott a zárt óvoda kerítésén és az udvaron keresztül, az épületet megkerülve, annak bejárati részéhez ment, aztán a kapuból induló lépcsősor
tetején található kőfal mellett megállt.

Onnan észrevett, egy tőle kb. 40 méter távolságban található padon ülő, illetve a paddal szemben álló, három fiatal nőt, akik beszélgettek, közben gyermekeik a közelben játszottak.

A férfi ezt követően letolta nadrágját, kezébe fogta nemi szervét és önkielégítést végzett úgy, hogy közben a három fiatal nőt nézte. Az sem zavarta, hogy a gyermekek ott játszanak mellette.

A vádlott cselekményét az egyik nő észrevette, aki szólt a többieknek, majd futni kezdett a férfi felé. A vádlott látta a felé futó nőt, ennek ellenére azonban még pár másodpercig folytatta a cselekményét, majd felhúzta a nadrágját és arra, amerről jött, a kerítést átugorva az erdőn keresztül a személygépkocsijához futott. A nő nem érte utol a férfit, majd értesítették a rendőrséget.

A Komlói Járásbíróság szerdán megkezdi a tárgyalást az ügyben, szeméremsértés bűntette miatt.