Kinőtték a Pepitát, új helyet keres a Pécsi Kosár Közösség

Új helyet, bérleményt keres a Pécsi Kosár Közösség. Eddig a Balokányligetben található Pepita Közösségi Tér adott otthont az általuk szervezett szemléletformáló termékátadó-napokat, azonban mára az elképesztően nagy érdeklődésnek hála, egyszerűen nem elég, amit az épület nyújtani tud. 

A közösségi médiában napvilágot látott bejegyzés szerint földszinti, minimum 120-150, de ideális esetben inkább 180 négyzetméteres ingatlanra lenne szükség, lehetőleg jó pár autó számára parkolási lehetőséggel.

Egészen pontosan: 

Ezt keressük: minimum 120-150, ideális esetben 180 nm körüli ingatlan. Földszinti (lépcsők nélkül!) direkt, közvetlen ingyenes parkolási lehetőség 2-3 autónak (termelők délelőtt), vásárlói parkolás 50-100 m sugarú körben (minél közelebb annál jobb).

Nem a belváros, de belváros közeli. Síneken innen és túl (de nem Pécs peremén). Nem behajtási engedélyes, nem sorompós. Lehet családi ház, lehet raktárövezeti, iroda, igazából bármilyen üres épület, ahova el tudjuk közösen képzelni a mostani Kosarat és a jövőbenit is. Ami jóval több mint az átadónapok.

Egy raktár és egy üzlethelyiség és kicsit kevésbé hangsúlyosan, de programhelyszín közötti fura darabot keresünk vízzel, villannyal, fűtéssel. Igazából bármit megnézünk, és ha sikerül beleálmodni magunkat megcsináljuk.

Ne hagyjuk cserben őket! Aki tud segíteni, jelezze a Pécsi Kosár Közösség felé! 

Hirdetés