Nem, még mindig nem érdemes eltenni az esernyőket

Vasárnap déli irányból tovább növekszik a felhőzet, és az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett dél, délkelet felől egyre többfelé számíthatunk záporra, zivatarra, helyenként felhőszakadásra.

Hétfőn a gomolyfelhő-képződés mellett általában több órára kisüt a nap, de napközben több helyen is valószínű zápor, zivatar. A déli, délnyugati szél hétfőn a Dunántúlon megerősödik, de zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 16 fok között alakul, a legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn általában 19 és 24 fok között várható.

Kedden kisebb eső, záporok, zivatarok fordulhatnak elő, a délnyugati szél többfelé erős lehet. Hajnalban 7-13, délután 17-23 fokot mérhetünk.

Szerdán nyugatira fordul a szél, melyet sokfelé élénk, erős, lökések kísérhetnek. Újabb záporok, zivatarok többfelé előfordulhatnak. Hajnalban 8-13, délután 18-23 fokra van kilátás.

Csütörtökön a szeles időben már csak elszórtan lehet egy-egy zápor, esetleg zivatar. A hőmérsékletben lényeges változás nem várható.

Péntekre mérséklődik a szél, a napos időszakok mellett csak néhol fordulhat elő egy-egy zápor.

hirdetés

Hirdetés