A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. 2018-ban ismét megszervezte a nagy sikerű pécsi AngyalGyár akcióját. A pécsi óvodások és lakosok ebben az évben is nagyon sok kedves üzenettel, karácsonyfadísszel, rajzzal, apró ajándékkal készültek a karácsonyt egyedül ünneplőknek. A leadási időszak 2018. november 26. – december 7. között volt, az összegyűlt üzeneteket igazi angyalok kézbesítették az otthonokba néhány óvodás segítségével.

Az óvodások és pedagógusok együttes munkájáért a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. egy rendezvénnyel kedveskedett december 14-én délelőtt a pécsi Vásárcsarnokban. Az eseményen megszólalt Szentgyörgyi Dávid, a PVH vezérigazgatója, aki elmondta, miért ennyire fontos a társaság életében az AngyalGyár: „az AngyalGyár mindannyiunk számára egy igazán különleges kezdeményezés, hiszen itt mutatkozik meg igazán az, milyen összefogásra képesek az emberek, ha jó ügyről van szó. Nem tudunk elég hálásak lenni a rengeteg befektetett munkáért, és a csodaszép rajzokért, kártyákért. Úgy vélem, ezzel az akcióval az idei évet is igazán emelkedett hangulatban zárjuk. Köszönöm mindenkinek!”

 

Az óvodásokat az Angyal csapat egyik tagja várta a rendezvényen, akik így vele együtt élvezhették az ajándék bábszínházi előadást. A megéhezett gyerekek és pedagógusaik pedig ezután együtt falatozhattak a felkínált süteményekből és édességekből. Ez azonban még nem minden, a három legtöbb apróságot beküldő óvodák ismét nagyon értékes nyereményben részesültek a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. jóvoltából.

Az ajándékok és kedves üzenetek címzettjei a Szent Lőrinc Gondozóotthon, az Integrált Nappali Szociális Intézmény, a Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthona, valamint a Remény Háza lakói voltak, akik hatalmas örömmel fogadták ezeket a jókívánságokat: az ő
karácsonyuk valóban boldogabb lett!

Hirdetés