Reagált a pécsi Fidesz Péterffy Attila közleményére

Az alábbiakban a pécsi Fidesz-frakció sajtónyilatkozatát változtatások nélkül közöljük.

„Péterffy Attila az őt és kollégáit érintő korrupciós botrányban mellébeszél és kétségbeesésében a szokásos modortalan stílusban vagdalkozik.

»Bizalmi szerződésre« hivatkozik, holott nyilvánvalóan ebben az esetben, amely egy audit feladatokra irányuló megbízás, a bizalmi szerződés kategóriája értelmezhetetlen. Büszke arra is, hogy »kontroll ajánlatokat« kértek. A probléma ezzel azonban az, hogy a nyilvánosságra került levél szerint a nyertes ajánlattevő »hozta« a saját ajánlatához a kontroll ajánlatot adó többi vállalkozót és erről a városháza is tudott.

Péterffy Attila lehet, hogy nincs tisztában a kontroll ajánlat jelentésével, bár ezt évtizedes menedzseri múltja miatt nem tartjuk valószínűnek. Mint ahogy azt sem, hogy ne tudná, miként kellene egy beszerzési eljárást szabályosan lebonyolítani.

Érdemi válasz helyett a megszokott fideszezést és mellébeszélést kapták a pécsiek, így továbbra is követeljük, hogy a polgármester hozza nyilvánosságra a beszerzési eljárás iratait, a vállalkozóval megkötött szerződést, a vállalkozó által elkészített jelentést és a teljesítésigazolást.

Pécsi Fidesz Frakció”

Korábbi cikkünk, A pécsi városvezetés szabályos beszerzésről, a Fidesz mutyiról beszél címmel ide kattintva olvasható.

hirdetés
Hirdetés