Hirdetés

A Tüke Kártya csapata egy remek játékkal robbantja be a tavaszt a pécsieknek. Mindössze egy komment kell, és érkezhet is az értékes nyeremény.

Ha a tavaszi nagytakarítás idén nem elég, és nemcsak átrendezni, hanem kicsit átalakítani szeretnénk a lakást, itt a lehetőség, hogy segítséget kapjunk az első lépésekhez.

A Tüke Kártya és a Bázis Pécs csapata közös nyereményjátékot hirdetett, amellyel most egy gardrób- vagy konyhatervezést lehet nyerni. A játék igazán egyszerű: a Tüke Kártya közösségi oldalán feltett egy kérdést, és megadott három lehetséges választ. Ezek közül kell kiválasztani a helyes megoldást, majd annak betűjelét kommentben megírni. Íme, az ajándékot érő kérdés és a válaszlehetőségek:

Melyik cég nem szerepel a Bázis Pécs Szakmai és Nyílt Nap 2024 kiállítói között?

a) Falco Woodindustry

b) BLUM

c) IKEA

A játék során két szerencsést sorsolnak ki, akiket 2024. 03. 18. 12:00 óráig Facebook üzenetben értesítenek a nyeremény átvételi helyéről és időpontjáról. Fontos, hogy a játékban csak érvényes Tüke Kártyával rendelkezők vehetnek részt, de a részletes szabályzat itt is megtalálható.

Nyílt napon várják az otthonok megálmodóit, megtervezőit és megépítőit

Ahogy minden szakmának, úgy az asztalosiparnak is megvannak a maga trendjei, innovációi. Ezeket ismerhetik meg az érdeklődők a Bázis Pécs Kemikál nyílt napján. A rendezvényen nemcsak az asztalos szakma szereplői találhatnak érdekes programokat, hanem építészek, belsőépítészek, lakberendezők és az otthonfejlesztés iránt lelkesedők is. A programon részt vesznek többek között a Falco Woodindustry, BLUM, Blanco a BEVLO és a Greypixel munkatársai, megismerkedhetünk a kerti térrendezés alapvetéseivel, és virtuális sétát tehetünk a FOLDFOX Stúdió csapatával a belsőépítészet 3D valóságában.

A rendezvény részletei és az ingyenes regisztrációs lehetőség elérhető a Bázis Pécs honlapján.

Hirdetés