Hirdetés

Ajánlunk egy jó programot szeptember 10-ére!

A bársonyos hangú magyar díva, Karády Katalin életéről szóló gyönyörű és megindító színdarabot ismét a pécsi művészek, Lukács Melinda, Dévényi Ildikó előadásában láthatjuk, ráadásul egy igazán exkluzív helyen, a Rózsakertben szeptember 10-én, vasárnap este hét órától.

Az est folyamán nyolc dal csendül fel élő zongorakísérettel.

Egy kis ízelítő a történetből:

Mennyi fölöslegesen cipelt batyut kellett ehhez letennie. Nem akarta észrevenni, hogy az évtizedeken át hordott terhekbe belerokkan, hogy meggörbült a háta, s a szárnyai helyén véres csonkok meredeznek.
Szeretetlenség, meghurcolás, pellengérre állítás, árulás. Kőbányától New Yorkig vezetett az útja. És ez az út embert próbálón hosszú volt. Maga mögött akart hagyni mindent. Nem csak azt ami fájt. A jót is. Színpadot, filmet, kottákat, mikrofont. Ami volt, elmúlt. Már másról szól az élete. De még mindig álmodott arról, hogy a mikrofon elé lép, a közönség elnémul és énekelni kezd. Csak mikor ébren volt valahogy azt akarta, hogy hagyják őt békén! Nem hozható vissza semmi abból ami volt. Minden megváltozott. És jó volt ez így, jól megvolt ott a tengert , a tengerillatot, a morajlást imádta. És a csendet. Megnyugvást hozott számára.

A színdarab, melyet Pivarnyik Anikó írt, Dévényi Ildikó első rendezése (és melyről korábban itt írtunk részletesen), az előadáson közreműködik továbbá az Év Ásza 2021 díj tulajdonosa, Tóth Gábor zongoraművész. További részletek ide kattintva olvashatók a darabról és a jegyvásárlásról.

Hirdetés