35 C
Pécs
szombat, július 13, 2024
KezdőlapPécs AktuálKerékpáros hegyi versenyt rendeznek a Mecsekben

Kerékpáros hegyi versenyt rendeznek a Mecsekben

Szombaton, szeptember 16-án kerül sor a Kerékpáros Országos Hegyi Bajnokságra, íme a legfontosabb információk és a kiírás.

A felnőtt, valamint az utánpótlás férfi és női korcsoportok számára kiírt hegyi országúti országos bajnokságot szeptember 16-án rendezi a Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ) és a Zengő Sportegyesület, társszervező a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. – tájékoztatott a PSN.

A megmérettetésen minden Magyarországon leigazolt versenyző indulhat, akit egyesülete szabályosan benevez, és 12 hónapnál (utánpótlás esetében 6 hónapnál) nem régebbi orvosi igazolással rendelkezik.

A verseny helye és időpontja:

Szeptember 16. (szombat) Magyarhertelend, Kossuth L. u. (rendezvénytér)

  • Versenyzői regisztráció és rajtszámátvétel: 9.00–11.00
  • A hosszú táv rajtja: 13.00
  • A rövid táv rajtja: 13.05

Útvonal: Magyarhertelend, Fő tér – Orfű – Pécs, Abaligeti elágazó – Remeterét – Lapis tető (rövidtáv cél) – Mandulás – Állatkert – Misina-tető (tv-torony) (hosszú táv cél)

A verseny 1-3. helyezettjei minden korcsoportban éremdíjazásban részesülnek, továbbá az Elit, az U23, az U19, a WElit és a WU19 korcsoportokban az elsők magyar bajnoki mezt kapnak. Az első helyezett versenyző az elit kategóriában Ifj. Vadas Gábor-emlékdíjat kap.

További részletek, térképek a PSN Zrt. honlapján találhatók.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő